Alesso Allround

Alesso Allround beoordelingen (306)

• Review door Robin, Uitgeest
    Beoordeeld op 24 dec 2020

Vloer egaliseren: 55 m2

• Review door rob, Ridderkerk
    Beoordeeld op 22 dec 2020

Vloer egaliseren: 66 m2

Prima werk voor een goeie prijs.. Aan te bevelen, zeker wat betreft het nakomen van afspraken en communicatie
  • Review door Tim, Den Haag
    Beoordeeld op 22 dec 2020

Vloer egaliseren: 40 m2

De opdracht was om de kelder te egaliseren. Uiteindelijk heeft dit hier helaas niet toe geleid. Er is niet van tevoren een inschatting gemaakt hoe het probleem echt verholpen kon worden. Ramon is gekomen op dag zelf, heeft opdracht in korte tijd uitgevoerd en was daarna weer snel weg. Zodra resultaat tegenviel (dat bleek toen de egaline gedroogd was) gaf Ramon aan dat er dan meer egaline gebruikt had moeten worden, maar dat ik zelf had aangegeven dat ik dit niet wil. Dat ik niet dit wilde klopt niet en ik zie dit argument ook in andere reviews terugkomen als reactie van alesso allround. Een erg makkelijke dekmantel om achteraf te zeggen wanneer werk niet goed is dat dit door de keuze van de klant komt. Ik had aangegeven dat het egaal moest worden, niet hoeveel zakken wel / niet gebruikt moesten worden. Hierbij ga ik uit van de expertise van Ramon / Alesso Alround. Ramon komt vriendelijk over aan de telefoon maar over het eindresultaat ben ik niet tevreden!

Beste Tim Kouwen, Dit is nou wat je noemt erg jammer. Gebeurd wel vaker dat egaliseren een sluitpost is en ook nooit past als extra kosten tijdens een verbouwing. Het moet glad en egaal worden maar het mag niks kosten want we hadden dit niet meegenomen in de begroting was de vraag. Op advies van de vloerenlegger, die ik gelukkig zelf had gesproken die dag, weet waar je aan begint want iedere verdieping is hier een drama. We hebben dan ook een vaste prijs afgesproken van € 5,- en iedere extra zak word apart berekend. Hierbij geven wij ook altijd aan dat de vloer door indroging oneffenheden kan geven en dat er misschien nog een laag overheen zal moeten voor het beste resultaat. Dit was inderdaad zo het geval maar dat moest dan maar op kosten van Alesso want die had het niet goed gedaan. Dat is altijd de makkelijkste oplossing. Als wij iets niet goed doen dan lossen wij dat op. Als er geen financiële middelen zijn dan houd dat op!!!! Ook bij deze review hoort een correct antwoord.

Reactie geplaatst 22 dec 2020
  • Review door Vera, Utrecht
    Beoordeeld op 11 dec 2020

Vloer egaliseren: 50 m2

Ramon heeft de vloer heel netjes ge-egaliseerd. We hebben goed contact gehad over de tijd en datum en Ramon stelde zich professioneel en flexibel op. Ik kan hem absoluut aanraden!
    Beoordeeld op 11 dec 2020

Vloer egaliseren: 120 m2

Ramon heeft onze vloer geegaliseerd. Duidelijke en snelle communicatie. Super werk afgeleverd. Zeker aan te raden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 7 dec 2020

Vloer egaliseren: 55 m2

(Bewerkt op 24 mei 2026)

Beste Jolanda en Rob Wisse uit Voorschoten, Normaal gesproken zou ik hier niet eens op reageren. Dank voor jullie review zonder tekst en uitleg. 2 van de 5 sterren. Ik neem aan dat ik dit niet te danken heb aan mijn eigen bijdrage qua materiaal aangezien het jullie niet paste om meer te willen investeren. De vraag was het vlak maken van de vloer voor het frezen van de vloerverwarming. Na het zien van jullie foto’s achteraf heb ik aangegeven dat er meer materiaal nodig was om het maanlandschap enigszins in goede staat te krijgen. Als reactie kreeg ik te horen dat jullie niet meer wilden betalen. Aangezien het niet in mijn aard ligt om half werk te leveren heb ik zelf extra materiaal bekostigd om jullie droomhuis naar een hoger level te helpen. Ik hoop dat de rest van jullie verbouwing niet ten koste gaat van mijn collega’s door ze op dezelfde manier te behandelen. Gelukkig staat mijn betrouwbaarheid en eerlijkheid vast in onderstaande reviews.

Reactie geplaatst 7 dec 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 28 nov 2020

Vloer egaliseren: 65 m2

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zwaag
    Beoordeeld op 19 nov 2020

Vloer egaliseren: 50 m2

Wij zijn erg blij met de service van Alesso Allround. De vloer ziet er mooi uit. Zeker aan te bevelen.
  • Review door Brad, Rijnsburg
    Beoordeeld op 4 nov 2020