Alesso Allround

Alesso Allround beoordelingen (306)

• Review door Sumit, Nieuwegein
    Beoordeeld op 6 mei 2022

Vloer egaliseren: 42 m²

Good communication and good work done...
  • Review door Tristan, Maassluis
    Beoordeeld op 3 mei 2022

Vloer egaliseren: 90 m²

Eerlijk, betrouwbaar en alles naar wens uitgevoerd, eerlijk kwa prijs dus zeker een aanrader. De vloer was door een voorgaande partij minder goed geegaliseerd maar dat is gelukkig opgelost. Op korte termijn een afspraak kunnen plannen, heel erg tevreden.
  • Review door Anke, Den Haag
    Beoordeeld op 29 apr 2022

Vloer egaliseren: 85 m²

Daar mijn vloer met spoed geëgaliseerd moest worden bij Ramon terecht gekomen! Wat een vakman! Op de dag zelf meteen lang kunnen komen en had meteen een goed gevoel. Ramon weet waar hij het over heeft en denkt mee in oplossingen. De volgende dag heeft hij mijn hele woning geëgaliseerd met een super mooi resultaat. Ramon doet wat hij zegt en zegt wat hij doet! Goede prijsverhouding! Ik laat hem zeker in mijn telefoon staan want ik zal, als ik weer iets nodig heb, zeker hem benaderen. Dus zoek je een goede vakman… ga niet verder zoeken! Ramon dank je wel!!
  • Review door Jacques, Bussum
    Beoordeeld op 26 apr 2022

Vloer egaliseren: 60 m²

• Review door Daan, Rotterdam
    Beoordeeld op 23 apr 2022

Vloer egaliseren: 58 m²

Zeer kundige vakman die helder communiceert over het egaliseren van de vloer. Hij heeft mij ook goed geadviseerd over de diverse mogelijkheden mbt gietvloeren. Uiteindelijk een mooi robuust resultaat! Dank je wel!
  • Review door Mikey, Dordrecht
    Beoordeeld op 21 apr 2022

Vloer egaliseren: 52 m²

Top geregeld! Helaas kon ik niet de gehele klus blijven, op goed vertrouwen het huis opengesteld en ben ik weg gegaan. Ik kreeg al snel een telefoontje met foto's dat het klaar was. Alles goed opgeruimd en gedaan wat gedaan moest worden.
  • Review door P., Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 19 apr 2022

Vloer egaliseren: 50 m²

• Review door Fam., Huizen
    Beoordeeld op 8 apr 2022

Vloer egaliseren: 65 m²

We hadden een redelijke spoedklus van circa 122m2 egaliseren voordat de vloerverwarming gefreesd kon worden en Ramon kon direct schakelen. Daarna nogmaals dezelfde oppervlakte gefreesde sleuven dichtzetten. Ramon is prettig in de omgang, communiceert helder, is een man van afspraken en werkt netjes!
  • Review door Jane, Leiden
    Beoordeeld op 6 apr 2022

Vloer egaliseren: 80 m²

Job well done for a good price. Communication was great and Alesso was fun to talk to:)
  • Review door A., Rotterdam
    Beoordeeld op 11 mrt 2022

Vloer egaliseren: 70 m²

Top werk geleverd in ons appartement, waar de vloer iets scheef liep en veel gaten en bollingen in zatten. Vooraf goed gecommuniceerd en achteraf heel goed afgehandeld, zowel het werk zelf als administratief. Dank voor je help en advies Ramon!