Afbouwteam

Afbouwteam beoordelingen (189)

• Review door Nick, Elst
    Beoordeeld op 3 feb 2017
    Stucen woonkamer
    Wij raden zeker aan om de klus te laten klaren door Serkan en zijn personeel! Serkan kon gelukkig al binnen enkele dagen bij ons stucen (gehele woonkamer) en was binnen 1 werkdag klaar! Hij heeft meegedacht wat voor ons het voordeligst was, wat ons nog meer geld heeft bespaard! Serkan bedankt voor jouw vakkundigheid en betrouwbaarheid! En wellicht tot de volgende klus!
  • Review door Steve, Deventer
    Beoordeeld op 30 jan 2017
    Vervangen bitumen garagedak ca 25m^2
    Armedio is een goede dakdekker. Transparant over de werkzaamheden en wat wel en niet nodig is. Uitvoering is op tijd, snel en conform afspraak. Bij de afwerking had iets meer oog voor detail geen kwaad gekund. Na het vervangen was er op dezelfde plaats namelijk nog steeds lekkage. Jammer. Echter werd de lekkage snel en correct opgelost.
  • Review door Steve, Deventer
    Beoordeeld op 30 jan 2017
    Stukadoren muren (82 m^2) en plafonds (48m^2)
    De heren werken erg hard voor een goede prijs. Het aanpassen van de offerte was wat traag. Ook liep de planning wat vertraging op doordat er 1 dag geen personeel beschikbaar was. Hiervoor is een correcte oplossing gevonden. De stucadoors zelf waren netjes en beleefd. Bij de voorbewerking is niet gespaard. De afwerking was voldoende maar had iets strakker gekund.
  • Review door Roy, Beek, Montferland
    Beoordeeld op 25 jan 2017
    Verlaagd plafond totaal 55 m2
    Zeer nette prijs voor een grote verbouwing. We hebben meerdere kamers voorzien van een verlaagd plafond met daarin een totaal aantal van 34 led spotjes. Super strak gebeurd en spotjes waren goed geïnstalleerd. Helaas wel enige moeite gekost om de spotjes met leddimmer op een juiste manier te laten installeren. Maar na enig aandringen kwam Serkan met een goede en gepaste oplossing. Al met al uitstekend werk verricht en ik kan hem iedereen aanbevelen.
  • Review door Jeroen, Apeldoorn
    Beoordeeld op 14 jan 2017
    stucwerk in 3 kamers, totaal 45 m2
    De jongens hebben echt geweldig strak stucwerk afgeleverd. Superflexibel toen we besloten de opdracht uit te breiden, goede afspraken gemaakt, en alles werd netjes achtergelaten. Thanks!
  • Review door Edwin, Bunschoten-Spakenburg
    Beoordeeld op 27 dec 2016
    Complete wandafwerking nieuwbouw.
    Wij hadden verreweg het beste gevoel bij de uitgebreide en duidelijke offerte van Serkan Han van Afbouwteam. Na telefonisch contact de werkplek bezocht en daarna een duidelijke offerte gehad. Afbouwteam trad zeer flexibel op toen kort voor de oorspronkelijke opleverdatum, bekend werd dat deze tóch enkele dagen opgeschort werd. Op enkele kleine dingetjes na, die bij elk uitvoerend bedrijf voorkomen, was de uitvoering zeer netjes en correct, eindcontrole was goed, en de puntjes waar wij niet tevreden over waren werden zéér snel én zonder enkel probleem aangepakt. Al met al zijn wij erg tevreden over het gedane werk door Afbouwteam!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 18 okt 2016
    Stucen plafond woonkamer 45 m2
    Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Het plafond is helemaal strak en Afbouwteam heeft heel erg snel gewerkt. Heel professioneel en een perfect eindresultaat! Ook erg fijn dat ze de klus op een erg korte termijn konden uitvoeren.
  • Review door James, Doetinchem
    Beoordeeld op 26 sep 2016
    Muren met structuur glad stucen ong:- 50m2
    Contact was heel goed. Gebeld om afspraak te maken, alle afspraken nagekomen. Zelfs bij een vergissing in datum was het prima opgelost. De mannen hebben heel strak werk geleverd. In één dag 50m2 aan muren glad gemaakt. Afbouwteam hebben alles goed geregeld en ik ben meer dan tevreden mee. Bij volgende stucen klus wordt het weer Afbouwteam.
  • Review door A., Veenendaal
    Beoordeeld op 30 jun 2016
    Stucen woonkamer SPOED DEZE WEEK!!!!
    We lazen alle goede recensies op Werkspot en waren heel benieuwd.... maar we kunnen niets anders dan alle goede ervaringen beamen. Serkan reageert meteen, is goed bereikbaar, levert samen met zijn vakmannen uitstekend werk. Prima prijs en goede nazorg. Wij kunnen iedereen het afbouwteam aanraden!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Afferden, Gelderland
    Beoordeeld op 2 jun 2016
    stucen plafond woonkamer en hal 38 me totaal
    Snelle reactie, prima werk geleverd voor een goede prijs.