Additional Loodgieters Service

Additional Loodgieters Service beoordelingen (146)

• Review door Jimi, Amsterdam
    Beoordeeld op 24 jul 2018
    Lekkende keukenkraan verhelpen
    Chris kwam keurig op tijd en heeft de klus netjes en vakkundig afgehandeld. Voor een juiste prijs. Snel en betrouwbaar!
  • Review door Petra, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 jul 2018
    Lekkende radiator vervangen
    Onze eerste afspraak was Chris vergeten, ondanks mijn bevestiging per Whatsapp. Na bellen kwam hij gelukkig toch nog en heeft hij de kapotte radiator afgekoppeld en afgevoerd. Ook heeft hij de cv bijgevuld, zodat ik weer warm water had. Daarna ging het mis. Chris belde nog dat hij een nieuwe radiator zou bestellen voor €150 en vroeg toestemming. Die gaf ik en dat is het laatste wat ik van hem heb gehoord. Het is nu 2 weken geleden, ik heb Chris daarom per Whatsapp laten weten geen gebruik meer te maken van zijn diensten. 23-07 Net gebeld door Chris. Hij bood zijn excuses aan voor de gang van zaken. Die zou zijn veroorzaakt door inbraak in zijn auto waarbij alle gereedschap is gestolen. Excuses aanvaard. Voor mij is de zaak hiermee gesloten.
    (Bewerkt op 23 jul 2018)
  • Review door Carla, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 jul 2018
    cv-ketel demonteren en leidingen afdoppen
    Chris was snel en efficiënt, heeft het relatief kleine klusje dat ik had meteen uitgevoerd toen hij kwam kijken. Prettig, want ik had haast.
  • Review door C.P., Amsterdam
    Beoordeeld op 5 jul 2018
    VERVANGEN CV-KETEL EN ROOKGASAFVOER
    Chris Nuamah is een deskundige, actieve en plezierige vakman. Hij koopt zijn materialen in bij Warmteservice en presenteert bij afrekening deze facturen. Hij staat open voor wat minder gebruikelijke opdrachten. In mijn geval liep een deel van de te vervangen rookgasafvoer door een verlaagd plafond, wat het gecompliceerd maakte. Bij de montage van de cv-ketel gebruikte hij 4 flexibele rvs-pijpen met een gezamenlijke prijs van € 118,--. Hierdoor kon hij makkelijk en snel werken, maar de kosten van onderdelen liepen daardoor flink op.
    Beoordeeld op 27 mei 2018
    Bestaande CV-ketel verplaatsen en leidingwerk badkamer
    Chris werkte efficiënt en was erg prettig om mee samen te werken! Voor de volgende klus bel ik hem weer!
  • Review door Rajesh, Almere
    Beoordeeld op 16 mei 2018
    fixing heater in bathroom
    Chris was amazing. He was very flexible and was ready to work as per our expectations. Very gentle, came to work, finished on-time and ensured it all worked fine. Very professional service.
  • Review door Thijs, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 mrt 2018
    Radiator vervangen
    Op zich een klein klusje, maar ook die is professioneel en goed uitgevoerd door Chris! Dank je wel!
  • Review door Geertje, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 mrt 2018
    probleempje in mijn keuken
    Prima! Snel en behulpzaam in het meedenken van de oorzaak van het probleem.
    Beoordeeld op 26 feb 2018
    zsm 2x kleine radiator aansluiten
    Prima werk. Het was een niet alledaagse klus, maar door slim meedenken en flexibele instelling is het snel en vakkundig uitgevoerd. Chris weet wat ie doet en zet door als het even lastig wordt - onder de vloer boven z'n macht werkend. Aanrader!