Adam Elektrotechniek
Adam Elektrotechniek beoordelingen (128)
Review door Werkspot-gebruiker uit Hazerswoude-Dorp Beoordeeld op 18 feb 2021Beoordeling: 4 van 5Groepenkast installeren of vervangen: 1 groep; Extra groep installerenGoede communicatie, flexibel en professionele mensen.Review door Wendy , Zoetermeer Wendy , Zoetermeer
Beoordeeld op 15 feb 2021Beoordeling: 5 van 5Schakelaars of stopcontacten: 15 stopcontacten; 2 schakelaars; Inst...Zeer tevreden over de heren over zowel de duidelijke communicatie, de uitvoering (infresen en verlagen stopcontacten in het hele huis in gewapend beton, vervangen van de stopcontacten, vervangen van de meterkast en aanleggen extra groepen en aarden van alle stopcontacten ) allemaal binnen een betaalbare prijs . Heel betrouwbaar met de afspraken en uitvoering van het werk, en het opruimen en schoonmaken erna. Deze mannen gaan echt tot het uiterste. Wij zijn heel blij met het resultaat en het veilige gevoel dat wij hebben met ons gezin in het aangekochte huis. Niet twijfelen maar doen.Review door Nes, Rotterdam Nes, Rotterdam
Beoordeeld op 9 feb 2021Beoordeling: 5 van 5Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; 1 schakelaar; Verplaat...Een zeer professioneel bedrijf dat snel reageert en zijn afspraken nakomt. Ze leveren kwalitatief werk. Dit wordt zeker mijn vaste elektricien!!!Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden Werkspot-gebruiker uit Leiden
Beoordeeld op 9 feb 2021Beoordeling: 5 van 5Schakelaars of stopcontacten: InstallerenVriendelijk en gaan netjes te werk. Ze hebben zich, ondanks de sneeuw en de kou, goed aan de gemaakte afspraak gehouden!Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
Beoordeeld op 5 feb 2021Beoordeling: 5 van 5Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren, VerplaatsenI was concerned because a power outlet was missing for my kitchen island and was afraid I would be unable to use one of the appliances in the island, but then Amin said it was not an issue to install the missing outlet and then quickly and neatly got it done.Review door Wouter, Rotterdam Wouter, Rotterdam
Beoordeeld op 3 feb 2021Beoordeling: 5 van 5Schakelaars of stopcontacten: 8 stopcontacten; 3 schakelaars; Insta...Heel tevreden met het geleverde werk. Amine komt alle afspraken netjes en snel na, en het werk goed ziet er goed uit. Ook nazorg wordt netjes opgelost. Top!Review door Tessa, Oegstgeest Tessa, Oegstgeest
Beoordeeld op 30 jan 2021Beoordeling: 3 van 5Schakelaars of stopcontacten: 2 stopcontacten; Installeren(Bewerkt op 2 feb 2021)Amine is een hele vriendelijke meneer alleen zijn wij wel teleurgesteld in het werk. We wilden een opbouw stopcontact om de muur niet te beschadigen. Hij adviseerde ons echter om het in te bouwen en verzekerde ons om niets te beschadigen. Helaas zijn onze muur en vloer (vorige week opgeleverd) beide beschadigd. Er zit een gat in de muur en het behang is eraf. Dus de muur moet op nieuw worden behangen. We hebben wel korting gekregen alleen dekt dit niet de gemaakte schade.Reactie van de vakman:
Beste Tessa, Allereerst bedankt voor uw feedback. Onze motto bij Adam Elektrotechniek is dat wij de klant naar volle tevredenheid achterlaten. Tijdens de klus heeft er inderdaad een onvoorziene beschadiging plaatsgevonden. Wij hebben het gat direct gedicht en alleen het behang diende plaatselijk vervangen te worden. Na overleg met onze monteur heeft u een compensatie aangeboden gekregen. U gaf aan tevreden te zijn met de oplossing. Wij vinden het dan ook erg spijtig om achteraf in uw geplaatste review te lezen dat u hier toch niet helemaal tevreden over bent. Wij hebben u daarom direct geprobeerd te bellen en berichten, helaas tot op heden zonder succes. Uiteraard, indien nog gewenst, willen wij graag hierover met u in gesprek en tot een oplossing komen. Met vriendelijke groet, Adam Elektrotechniek
Reactie geplaatst 2 feb 2021Review door Zoubeir, Rotterdam Zoubeir, Rotterdam
Beoordeeld op 22 jan 2021Beoordeling: 5 van 5Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Vervangen(Bewerkt op 2 feb 2021)Ik had een verouderde schakelkast en verouderde bekabling door heel het huis. Ik zat al midden in de verbouwing en met spoed moest dit vernieuwd worden. Adam en zijn team kwamen de volgende dag al en hebben al mijn elektra in het huis vervangen inclusief schakelkast waardoor ik verder met de verbouwing kon gaan. Zeer professioneel en komt zijn afspraken na.Reactie van de vakman:
Beste Zoubeir, Bedankt voor je positieve feedback!!! Succes verder met de verbouwing. Met vriendelijke groet, Adam Elektrotechniek
Reactie geplaatst 2 feb 2021Review door Stefan, Rotterdam Stefan, Rotterdam
Beoordeeld op 8 jan 2021Beoordeling: 5 van 5Groepenkast installeren of vervangen: 9 groepen; Extra groep instal...(Bewerkt op 2 feb 2021)Extra groep geplaatst. Was met 15 min klaar. Prettige communicatie. Prijs wat aan de hoge kant voor deze snelle klus. Maar kon wel meteen afspreken. Fijne ervaring. Aanrader.Reactie van de vakman:
Beste Stefan, Bedankt voor je review! Wellicht niet altijd de goedkoopste maar, wel de beste in onze service en kwaliteit ;) Met vriendelijke groet, Adam Elektrotechniek
Reactie geplaatst 2 feb 2021Review door K, Rotterdam K, Rotterdam
Beoordeeld op 7 dec 2020Beoordeling: 5 van 5Schakelaars of stopcontacten: InstallerenAdam is vandaag langs geweest voor het aanmaken van 2 groepen en 1 aardlekschakelaar. Hij kwam netjes op tijd en deze vakman leverde conform afspraak. Ik zou hem jou aanraden.