Adam Elektrotechniek

Adam Elektrotechniek beoordelingen (128)

• Review door Wouter, Uithoorn
    Beoordeeld op 15 okt 2021
    Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Verplaatsen, Vervangen
    Amin en zijn mannen hebben voortreffelijk werk bij ons geleverd. Kwamen netjes op tijd. Alle werkzaamheden worden met een hoge standaard opgeleverd. Er moest echt een hoop gefreesd worden in ons huis en heb geen centimeter stof gezien, alles keurig schoon gehouden ivm top kwaliteit stofzuigers en eventuele rommel werd naderhand keurig opgeruimd. Ook denken de mannen graag met je mee en geven ze vrijblijvende adviezen. Ik ben super gecharmeerd van ze en zou de volgende keer als ik weer een klus heb, de mannen van Adam Electrotechniek ook zeker weer een belletje geven!
  • Review door Noreen, Vleuten
    Beoordeeld op 13 okt 2021
    Schakelaars of stopcontacten: 3 stopcontacten; Installeren, Verplaa...
    We kregen heel snel een reactie op onze Werkspot opdracht. Hij kwam eerst de opdracht inventariseren en kon daarna snel aan de slag. Communicatie was prettig onderling. Op de dag van installatie kwamen ze met z'n tweetjes en hebben ze keurig en snel werk geleverd. Vriendelijke mannen en nette werkers. We zouden zeker nogmaals bellen voor een klus!
  • Review door Meinita, Woerden
    Beoordeeld op 8 okt 2021
    Air conditioning: Nieuwe installatie; 3 of meer apparaten; Multisplit
    Absolute aanrader dit bedrijf. Eigenaar is geduldig, aardig en niet te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken of tot later te werken indien nodig. Levert net werk af en de airco’s van LG zien er mooi uit. Werknemers zijn ook erg vriendelijk
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 17 sep 2021
    Schakelaars of stopcontacten: 2 stopcontacten; Installeren
    Uitermate tevreden. Ik plaatste de job om 10 uur in de ochtend, en om 11 uur stond Amine de klus te klaren. Uitermate beleefd en ook kundig. In meterkast de juiste groepen geplaatst, de stopcontacten netjes aangesloten, en een paar uurtjes later waren onze ovens weer klaar om gebruikt te worden. Algehele ervaring was uitstekend, zowel vanuit het technisch oogpunt net als de persoonlijke, beleefde benadering.