Adam betonboringen & sloopwerken

Adam betonboringen & sloopwerken beoordelingen (227)

• Review door Karin , Zeist
    Beoordeeld op 18 apr 2026
    Sloopwerk algemeen: Oude keuken verwijderen
    Het vakkundig slopen van de keuken ging voorspoedig. Adam weet van aanpakken. Komt,begint te slopen,en is binnen een paar uur klaar en voert alles netjes af. Communicatie is erg prettig en is flexibel, uiteindelijk besloten wij wat later de keuken te laten verwijderen, maar was voor Adam geen probleem . Wij zijn zeer tevreden, zeker een aanrader.
  • Review door Alexander, Zeist
    Beoordeeld op 13 apr 2026
    Sloopwerk algemeen: Gedeeltelijke sloop - buiten
    Adam is een hele kundige en efficiënte werker. Wij zijn heel blij met de geleverde hulp bij het slopen van een schoorsteen en een aanbouw en maken graag binnenkort weer gebruik van zijn vakmanschap. Van harte aan te bevelen!
  • Review door Jorden Boersma, Leeuwarden
    Beoordeeld op 3 apr 2026
    Gaten boren: 1 gat; Rioolwaterafvoer
    Duidelijke communicatie. Opdracht was vlot uitgevoerd. Komt vriendelijk over 😃
  • Review door Violet mali, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 31 mrt 2026
    Gaten boren: 1 gat; Vloer 6 meter frezen voor waterleiding in beton
    Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De sleuven zijn vakkundig en netjes in het beton aangebracht, precies zoals afgesproken. Daarnaast was het personeel vriendelijk, professioneel en prettig in de omgang. Er werd goed meegedacht en alles is netjes achtergelaten. Kortom: een betrouwbaar bedrijf dat kwaliteit levert. Zeker een aanrader!
  • Review door Robin, Leidschendam
    Beoordeeld op 30 mrt 2026
    Gaten boren: 4 gaten; Elektra of kabels aanleggen
    Communicatie was erg vlot gegaan en een afspraak kon op korte termijn. Uitvoering is snel en zonder problemen gegaan. Gewoon goed!