Adam betonboringen & sloopwerken

Adam betonboringen & sloopwerken beoordelingen (227)

• Review door Guus, Almere
    Beoordeeld op 30 mei 2025
    Gaten boren: 2 gaten; Elektra of kabels aanleggen
    Klus uitstekend uitgevoerd door Adam, keurig op tijd begonnen en binnen de begroting gewerkt (ook toen het wat meer tijd kostte dan de planning was)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 30 mei 2025
    Gaten boren: 1 gat; Afzuigkap plaatsen
    Netjes gewerkt, snel beschikbaar en goed contact!
  • Review door Sem, Hazerswoude-Dorp
    Beoordeeld op 29 mei 2025
    Gaten boren: 1 gat; Afvoer waterontharder
    Ik zat in nood ik had snel een gat 90mm schuin door mijn hele gevel nodig voordat ze de vloer kwamen storten. Werd binnen 10 minuten door Adam gebeld en is dezelfde dag nog langs gekomen op zijn vrije dag !!! Het was een lastige boring maar was snel gefixt echt super blij mee met de snelle service en hele goeie en aardige manier van communiceren Adam bedankt topper 👍
  • Review door Arno van der Weijden, Gouda
    Beoordeeld op 29 mei 2025
    Gaten boren: 1 gat; Afzuigkap plaatsen
    Snel en netjes een gat geboord voor mijn afzuigkap. Daarna alles netjes achtergelaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenhuizen
    Beoordeeld op 28 mei 2025
    Sloopwerk algemeen: 9 m²; Opening in muur maken
    De klus verliep goed af. Adam moet een deel in de muur slopen en dat heeft hij netjes gedaan. Op tijd gekomen en binnen een dag het werk uitgevoerd.
  • Review door James, Hoofddorp
    Beoordeeld op 21 mei 2025
    Gaten boren: 1 gat; Kast plaatsen
    We hebben Adam ingeschakeld om een gat te zagen in onze keukenmuur voor het plaatsen van een inbouwkast. De communicatie vooraf verliep duidelijk en prettig. Het contact was vriendelijk en professioneel, en we konden snel geholpen worden, wat erg fijn was. De klus is over het algemeen netjes uitgevoerd. Het gat is op de juiste plek gezaagd en al het afval werd keurig opgeruimd en meegenomen. Helaas kwam er tijdens het slijpen in de cellenbetonmuur behoorlijk wat stof vrij, wat jammer was en voor wat extra schoonmaakwerk zorgde. Ook was het zaagwerk niet helemaal strak, waardoor het gat niet overal exact dezelfde afmetingen heeft. Desondanks zijn we tevreden met het resultaat en de manier waarop de klus is afgehandeld.