Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1029)

Beoordeeld op 3 apr 2013

Reparatie scheur in buitenmuur

Kamphorst Klussenbedrijf heeft de scheur in de muur van mijn huis gemaakt. Dit kon snel worden gerealiseerd. De uitvoering van de was zeer goed gedaan, er zijn ook scheuren in de muur die niet voor mij niet zichtbaar waren maar wel voor een expert. Tevens heb ik nog een aantal aanbevelingen gekregen voor de onderhoud van de buitenmuren.
    (Bewerkt op 25 mrt 2019)
  • Review door Daniel, Utrecht
    Beoordeeld op 1 apr 2013

Bitumen vervangen voor lood

Prima bedrijf met professionele uitstraling. Heeft niet alleen het bekende probleem opgelost, maar ook enkele anderen opgespoord en meteen verholpen. Uitstekend geholpen .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 28 mrt 2013

doorslaand vocht buitengevel

meneer Kamphorst heeft prima werk afgeleverd. Geeft vakkundig advies, werk netjes uitgevoerd en voor een redelijke prijs.
  • Review door adrie van den berg, Utrecht
    Beoordeeld op 15 mrt 2013

repareren van een buitenmuur

robbie heeft bij mij een muur gerepareerd. stenen eruit bikken/boren, en weer stenen erin metselen. ik kom zelf uit de bouwwereld, en weet dus wel wat wel en wat niet. in dit geval.. Rob wel. nette jongen goede prijs goed werk.
  • Review door Sander, Harderwijk
    Beoordeeld op 10 mrt 2013

Metselen tuinmuur

Meneer heeft muur netjes gemetseld en alles netjes achter gelaten, kwam zijn afspraken na zoals van te voren afgesproken en werkte erg hard.
  • Review door Bert, Putten
    Beoordeeld op 10 mrt 2013

spoed opdracht lekkage

snelle reactie voor een redelijke prijs, prima werk geleverd,mooi en vakkundig.Heeft ook alles netjes achter gelaten.Top !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 27 feb 2013

Metselstenen en vensterbankje op 1e etage vervangen

• Review door Paul, Hilversum
    Beoordeeld op 19 feb 2013

Plaatsing kapjes op schoorsteen

Opdracht uitgevoerd zoals besproken was. Wij zijn tevreden over het resultaat..
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hilversum
    Beoordeeld op 18 feb 2013

waterkering repareren

Er was afgesproken dat de heer Kamphorst voor dat bedrag zou metselen. Meneer heeft een klein stukje lood geplaatst van nog geen 30 cm, dit heeft hij binnen een half uur aangebracht. dan is het het toch niet raar om een reductie van het bedrag te vragen. Bovendien was het probleem niet opgelost.
    (Bewerkt op 9 nov 2017)

De opdracht was naar tevredenheid uitgevoerd bij jamal bardai. Het probleem was alleen dat meneer dacht dat je kon afdingen na de opdracht over de vooraf afgesproken prijs .

Reactie geplaatst 18 feb 2013
  • Review door Anne, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 feb 2013

lekkage op dak (dakterras) repareren

Dhr Kamphorst heeft niet alleen de plaats van de lekkage behandeld, maar ook alle scheuren in het lood gedicht en een lekkage bij de regenpijp verholpen. Omdat de lekkage alleen in de periode januari/februari voor komt kan ik pas over een jaar zeggen of het echt geholpen heeft. Dhr. kamphorst heeft mij om die reden een jaar garantie gegeven op zijn verrichte werkzaamheden. Een mooi gebaar.