Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst

Aannemersbedrijf G.R. Kamphorst beoordelingen (1030)

• Review door Jaco, Utrecht
    Beoordeeld op 30 mrt 2022

Gevel reparatie

Fijne en snelle communicatie, klus vakkundig uitgevoerd en ook nog meedenken over andere issues in mijn huis. Top! Bij deze 5 sterren voor review nummer 700
  • Review door hatice, Lelystad
    Beoordeeld op 22 mrt 2022

Gevel reparatie

Verbazend snel reactie op mijn verzoek gekregen, super snel gecommuniceerd en afspraak ingepland voor reparatie. Netjes op de afgesproken tijd aangekomen, keurige werk verricht, einde van zijn taak alles opgeruimd en schoon achtergelaten. Vriendelijke en nette vakman met keurige werk. Dik tevreden, en zeker een aanrader!

Jullie ook bedankt .

Reactie geplaatst 22 mrt 2022
  • Review door Freek, Ede
    Beoordeeld op 19 mrt 2022

Gevel reparatie: 1 m²

• Review door Katie, Hilversum
    Beoordeeld op 19 mrt 2022

Vochtbestrijding: 3 m²

Ik heb het hele traject als prettig ervaren! De afspraken zijn netjes nagekomen, bovendien is de klus snel en met hoge kwaliteit afgerond. Rob is heel aardig, servicegericht en heeft verstand van zaken. Ik bevel zijn dienst aan!

Bedankt voor de fijne samenwerking

Reactie geplaatst 19 mrt 2022
  • Review door aaron, Harderwijk
    Beoordeeld op 17 mrt 2022

Gevel reparatie: 4 m²

Goed en betrouwbaar. Fijn dat het snel kon!
  • Review door Dennis, Bathmen
    Beoordeeld op 11 mrt 2022

Gevel reparatie: 3 m²

Rob heeft de gevel keurig netjes opnieuw ingevoegd bij mij. Goede service gehad, de vensterbank is ook nog ingevoegd. Makkelijk afspraken maken en erg vriendelijk.
  • Review door Nassim, Almere
    Beoordeeld op 10 mrt 2022

Gevel reparatie

Communicatie was prima en fijn. Werk is goed en snel uitgevoerd. Al met al tevreden!
    (Bewerkt op 11 mrt 2022)

Ook Bedankt

Reactie geplaatst 11 mrt 2022
  • Review door Dagmar, Tiel
    Beoordeeld op 8 mrt 2022

Gevel reparatie: 2 m²

Fijn aannemersbedrijf. Goede communicatie, goed werk geleverd.
  • Review door Jacob en Vera, Weesp
    Beoordeeld op 4 mrt 2022

Gevel reparatie

Rob was keurig op tijd volgens afspraak. En ondanks dat wij ons niet zo goed hadden voorbereid (de buitenmuur was slecht bereikbaar), ging hij zonder mopperen aan de slag. Hij heeft de gescheurde en afgebroken stenen verwijderd, nieuwe geplaatst en netjes weer gevoegd. Het factuurbedrag was zoals afgesproken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 1 mrt 2022

Vochtbestrijding: 35 m²

Dhr. Kamphorst kon op zeer korte termijn de gevel impregneren. Goede communicatie vooraf en blij met de snelle gang van zaken.