Aannemersbedrijf El abdi

Aannemersbedrijf El abdi beoordelingen (31)

Beoordeeld op 3 mei 2023

Meubels maken: 1 meubel; Stapelbed voor tweeling

Youssef is een echte vakman. Heel prettig om mee samen te werken. Overlegt prima en laat alles precies netjes achter en zoals gewenst!
  • Review door Dennis , Utrecht
    Beoordeeld op 30 dec 2022

Toilet renovatie: 1 m²; Hangend

Wat een ongelooflijke harder werker is Youssef. Hij is met iedere vraag bereid met ons mee te denken. Hij zoekt oplossingen en is enorm secuur en werkt netjes. We hadden eigenlijk alleen een toiletruimte voor ogen, maar daar kwam het verwijderen en verplaatsen van onze trap naar de 1e verdieping, het verplaatsen van een deur en herstellen muur op de 2e en een op maat gemaakte hoogslaper bij. Youssef is ontzettend vriendelijk en is via de app of telefoon direct benaderbaar. Wat fijn dat er zulke aannemers bestaan. Als wij komend jaar onze badkamer gaan verbouwen dan willen we Youssef zeker de opdracht gunnen.
  • Review door Marc, Woerden
    Beoordeeld op 5 dec 2022

Huisrenovatie: Zolder

Youssef heeft de verbouwing van onze zolder gedaan. Er is een badkamer en een muur verwijderd, een nieuwe muur geplaatst en elektra aangepast. We zijn heel tevreden met het resultaat. Youssef werkt hard en netjes, en communicatie loopt altijd heel soepel. Bij een volgende klus zou ik hem zeker weer vragen!
  • Review door Leon, Beverwijk
    Beoordeeld op 19 nov 2022

Keuken gereed maken voor plaatsing: Lichtpunten en schakelaars verp...

Youssef heeft onze keuken gereed gemaakt voor plaatsing. Werkzaamheden waren o.a. extra stopcontacten aanleggen/verplaatsen. Koof plaatsen stucken/schilderen en onze woonkamer voorzien van nieuwe zwarte stopcontacten. Ook heeft hij het kattenluik bij de voordeur vervangen voor glas. Youssef werkt netjes, is beleefd en is prettig in de communicatie. Bedankt voor de samenwerking.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maarssen
    Beoordeeld op 13 jul 2022

Trap repareren: Trap kaal/ glad krijgen voor traprenovatie en schil...

Youssef is een harde werker, komt zijn afspraken na en is fijn in de communicatie. Hij heeft bij ons de trap schilderklaar gemaakt waarbij hij de oude vloerbedekking heeft verwijderd (en afgevoerd) alle lijmresten afgehaald, ook heel oude lijm en nieten eruit gehaald. Het was een flinke klus waarbij Youssef geen enkel moment geklaagd heeft over hoe zwaar het wellicht was terwijl het ook nog eens ruim 27 graden was. Top werk geleverd!
  • Review door Jenny, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 jun 2020

Meubels maken: Bed (hoogslaper)

Youssef heeft een prachtig bed gemaakt, netjes afgewerkt en snel. Hij werkt netjes, maakt geen troep en komt afspraken na. Helemaal top!
  • Review door N, Haarlem
    Beoordeeld op 4 dec 2019

Kleine klus: Installatie; Deuren of ramen

Youssef is vriendelijk en denkt mee. Alle klussen netjes gedaan volgens afspraak. Ik vraag hem zo weer!
  • Review door Eraslan, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 aug 2019

Meubels maken: 1000 meubels; houten displays

Ik ben uitermate tevreden met het werk wat Yusuf heeft verricht. Duidelijke afspraken die goed worden nagekomen en een echte vakman. Ik ben blij met het resultaat van mijn opdrachten. En in de omgang ook een heel vriendelijk man:)
  • Review door Roos, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 nov 2018

Hoog tweepersoonsbed met bergruimte onder andere

Ik ben zeer blij met het werk van Youssef. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Youssef communiceert heel duidelijk waardoor de hoogslaper van mijn zoon precies is geworden wat ik wilde (op een foto had laten zien). Daarnaast heeft hij mijn kleine kamer voorzien van een prachtige kast met daar bovenop een bed. Super mooi afgewerkt! Hij heeft zelfs een muur in mijn badkamer betegeld. Ik raad Youssef iedereen aan!
  • Review door Bart, Haarlem
    Beoordeeld op 20 nov 2018

Traprenovatie

Uitvoering volgens afspraak, zonder problemen.