Aannemersbedrijf D. Bruin

Aannemersbedrijf D. Bruin beoordelingen (31)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bergen
    Beoordeeld op 8 mei 2026
    Raamkozijnen repareren: 2 ramen; Kozijn
    Goed overleg vooraf. Stipte naleven gemaakte afspraak. Keurige afronding.
  • Review door Danielle, Schoorl
    Beoordeeld op 10 mei 2022
    Plaatsen dakopbouw
    Helaas hebben wij mindere ervaringen gehad met Aannemersbedrijf D. Bruin. Wij hebben een dakopbouw laten plaatsen. Wij zijn blij met de opbouw, niet met de afwerking. De afgelopen jaren een aantal lekkages rijker door nalatigheid tijdens de werkzaamheden en een gebrek aan communicatie vanuit de heer D. Bruin. Erg jammer want dit had voorkomen kunnen worden door te adviseren en te communiceren en herstel werkzaamheden uit te voeren.
  • Review door Linda, Alkmaar
    Beoordeeld op 3 mei 2021
    Opbouw garage
    Wij hebben door Rob en Dirk een aanbouw aan ons huis laten maken. Het proces verliep erg prettig, alles ging in overleg en enige aanpassingen achteraf waren geen probleem. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en we zijn blij dat we de opdracht door deze mannen hebben laten uitvoeren.
  • Review door Hans, Heiloo
    Beoordeeld op 26 sep 2020
    Raamkozijnen: 1 kozijn; Draai / kiepkozijnen
    Zeer plezierig, uitstekend vakman. Komt zijn afspraken na en is snel met uitvoeren van de klus. Kortom aan te bevelenšŸ‘šŸ˜Š
  • Review door Tamara, Velsen-Noord
    Beoordeeld op 12 dec 2016
    Plaatsen dakopbouw
    Onze ervaring is uitstekend. Op de geplaatste advertentie werd snel gereageerd. Wij ontvingen een nette offerte en Dirk was bereid om het op een afspraak over de offerte te hebben en deze toe te lichten. De mannen waren erg vriendelijk en werkte zeer snel en netjes. In de tijd van het jaar waar wij onze dakopbouw lieten plaatsen was dit erg prettig (november). Met twee dagen was het namelijk alweer zo goed als wind en waterdicht. Ook tussentijds was Dirk goed te benaderen. Heel fijn was ook dat je via de whatsapp contact hield en foto's van de voortgang van het prefab gedeelte ontving. Dit werkte erg geruststellend. Bij een volgende klus aan ons huis zullen wij Dirk zeer zeker nogmaals gaan benaderen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Helder
    Beoordeeld op 9 okt 2012
    dakkapel vervangen dmv kunststof en raam
    dankzij een snelle reactie van dhr bruin konden wij sel beslissen aan de hand van een goede duidelijke offerte. Dhr bruin maakt tijd voor ons vrij ivm lekkage. De verbouwing is naar wens verlopen en hebben nu weer een knap uitziende dakkapel Dirk en rob bedankt voor jullie inzet en wie weet tot de volgende keer. Deze mannnen zijn een echt aanrader betreft omgang, bouw en prijs gr een tevreden klant
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Koedijk
    Beoordeeld op 18 mrt 2012
    Storten betonvloer voor carport
    Na het beoordelen van de offertes hebben wij gekozen voor Dirk Bruin. Bij het doornemen van de offerte heeft Dirk een aantal adviezen gegeven over de uitvoering die wij voor een deel hebben opgevolgd. Dirk is samen met z’n maat Rob Groot op de afgesproken datum gestart met de klus. De mannen hebben geen 8 tot 4 mentaliteit en ook tijdens (heel ) slechte weersomstandigheden is er gewoon doorgewerkt. Zelfs de trouwdag van Dirk en de aansluitende huwelijksreis hebben geen invloed gehad op de afgesproken planning. De werkzaamheden werden door Rob en de stagiaire Jordy overgenomen en verder afgemaakt. Het zijn gewoon hardwerkende gezellige mannen die op z’n tijd een bakkie koffie lusten. Bij de verdere afbouw van de carport hebben wij nog behoorlijk profijt gehad van de adviezen. De klus is volledig volgens afspraak en geheel naar wens uitgevoerd. Wat ons betreft kunnen wij Dirk en zijn maat van harte aanbevelen.
  • Review door Sabine, Tuitjenhorn
    Beoordeeld op 5 dec 2011
    kunststof kozijnen plaatsen
    Na een snelle reactie van AannemingsbedrijfDirk Bruin hebben wij hem uitgenodigt voor een offerte uit te brengen. Alles was duidelijk en goed op papier gezet. De mannen hadden binnen de besproken tijd alles keurig netjes opgeleverd. Keurige kozijnen met garantie en eerlijke mannen om mee te werken geen nagatieve werkmentaliteit. Alles ook netjes in overleg gedaan dirk houd zich keurig aan zijn woord. Bedankt voor deze mooie kozijnen en de volgende keer bel ik Dirk zeker weer.