Aannemersbedrijf C. Griffioen

Aannemersbedrijf C. Griffioen beoordelingen (325)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Giessenburg
    Beoordeeld op 30 jul 2016

Verfspuiten woonkamer/keuken ca. 63m2 muren + plafond

Ervaring: Goed. De vakman was volgens afspraak keurig op tijd. Heeft een gezellig praatje en ondertussen de hele woonkamer afgeplakt. Vervolgens alle wanden en plafonds mooi op kleur gebracht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Duiven
    Beoordeeld op 24 jul 2016

Schilderen benedenverdieping (binnen)

Echte vakman, prima werk geleverd!
  • Review door Harold, Hilversum
    Beoordeeld op 16 jul 2016

Spuiten betonnen winkel plafond

Prima werk afgeleverd. Snel en vakkundig. Zal deze zeker een volgende keer weer vragen.
  • Review door irma, Zeist
    Beoordeeld op 12 jun 2016

sauzen van de muren in gehele appartement. 2x kleur rest wit

mijn ervaring met deze man is uitstekend. Hij heeft netjes gewerkt volgens afspraak. Als hij iets wilde weten cq niet klopte nam hij contact op. bedankt!! Ik raad iedereen aan deze man de klus te laten doen. Top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam-Duivendrecht
    Beoordeeld op 7 jun 2016

Kantoor leeghalen / afvoeren meubilair naar afvalpunt

Snel en vriendelijk.
  • Review door Jitske, Odijk
    Beoordeeld op 6 dec 2015

Demonteren en plaatsen Brugman keuken (3,16 x 2,91)

Cees denkt goed mee met oplossingen die betaalbaar zijn bij onverwachtse knelpunten. Voor het grove werk verstaat hij zijn vak. Qua afwerking kan het wat netter/preciezer. Als er iets niet goed is, dan komt hij terug om het te verbeteren. Hij is bereid hard te werken om de planning te halen.
  • Review door Hester, Arnhem
    Beoordeeld op 7 jul 2015

ZSM: gordijnroedes ophangen!

Kees heeft mij zeer goed geholpen met het ophangen van gordijnen. Een vriendelijke en flexibele man met veel inzicht. Ik ga hem zeker benaderen voor een volgend klusje: ik ben erg tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorburg
    Beoordeeld op 7 jun 2015

Kitten badkamer

De badkamer is ge-kit en daar valt verder niet veel meer over te zeggen. Had graag gezien dat het nog iets netter gedaan was bij de hoeken.
  • Review door Koen, Utrecht
    Beoordeeld op 12 mrt 2015

kit rand bad vervangen

Goed, snel en netjes.
  • Review door Jennifer, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 17 feb 2015

Plinten plaatsen 50m2

Cees, was een hele vriendelijke ervaren man. Klus was snel en netjes geklaard. Volgende dag is hij nog terug gekomen om de deuren op maat te zagen. Hele goede service. Echt een aanrader!