Aannemersbedrijf C. Griffioen

Aannemersbedrijf C. Griffioen beoordelingen (325)

• Review door Maurice, Breda
    Beoordeeld op 23 apr 2021

CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; bijkeuken

De heer Griffioen denkt in oplossingen. Fijne communicatie, vlot en kundig werk.
  • Review door Sabine, Breda
    Beoordeeld op 15 apr 2021

CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Zolder

Op vrijdag had ik de klus op Werkspot gezet en op woensdag stond Kees al onze nieuwe CV-ketel te installeren. Hij is ongeveer 2 uur bezig geweest en toen was het al klaar :) We zijn erg tevreden over het geleverde werk en blij dat de verwarming het nu weer doet!
  • Review door Jan, Utrecht
    Beoordeeld op 14 apr 2021

CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Werkkamer begane...

Kees is de held die ons uit de brand hielp toen plotseling onze CV het begaf. Door wat eerder van zijn vakantiehuisje in Ermelo terug te komen, had hij ons al binnen een dag willen helpen. Door ons toedoen werden het er uiteindelijk twee. Kees is een ervaren vakman die op zijn vakgebied waarschijnlijk van alle markten thuis is. De installatie van de CV (alleen Remaha!) heeft hij snel en keurig gedaan. Daarbij is hij een gezellige prater die veel informatie wil geven over het werk dat hij doet. Warm aanbevolen dus.
  • Review door Yvo, Nieuwerkerk aan den IJssel
    Beoordeeld op 13 apr 2021

Zonneboiler: CV zonneboiler; Loskoppelen en verwijderen

Vriendelijk en duidelijk. Werkomschrijving van te voren duidelijk en ook uitgevoerd. Tijdens werkzaamheden ontdekte lekkage gerepareerd, helaas bleek achteraf niet verholpen. Nette werkplek en achterlaten werkplek verdiend wat aandacht. Over het algemeen gezien een aanrader om werkzaamheden uit te laten voeren.
  • Review door Iwan, Amsterdam

(Bewerkt op 1 feb 2023)
  • Review door Marco, Pijnacker
    Beoordeeld op 8 apr 2021

CV-ketel: Installatie; Zolder

Zeer goede en realistische prijs. Verkoopt niets als het niet nodig is. Dat is bij anderen weleens anders! dHr Griffioen is zeer netjes en kundig. Werkt snel. Een aanrader!
  • Review door Rogier, Lekkerkerk
    Beoordeeld op 23 mrt 2021

CV-ketel: Installatie, Verplaatsen van de aansluiting, Oude apparaa...

Heldere communicatie, snel en volledig conform afspraak uitgevoerd. Een aanrader! Gezien het goede verloop zelfs ook al in gesprek over andere klussen.
  • Review door Joris, Gouda
    Beoordeeld op 6 mrt 2021

CV-ketel: Installatie, Oude apparaat verwijderen; Zolder

Cees weet waar ‘ie mee bezig is en neemt uitgebreid de tijd om je dingen te vertellen die je moet weten over je nieuwe CV ketel. Heeft ook nog eens mijn wasmachine aangesloten als extra service :-).
  • Review door Rianne, Lopik
    Beoordeeld op 5 mrt 2021

CV-ketel: Installatie; Zolder

Goede ervaring met hr Griffioen. Betrouwbaar en komt zijn gemaakte afspraken na. Duidelijke uitleg over werking van de CV ketel. Kortom ik zou hem zo weer inschakelen.