A.D.O. Stucadoors & Onderhoudsbedrijf

A.D.O. Stucadoors & Onderhoudsbedrijf beoordelingen (197)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Alblasserdam
    Beoordeeld op 21 jan 2019
    Stucwerk plafonds en muur
    Aanbevolen aan anderen.
    (Bewerkt op 26 mrt 2026)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 19 jan 2019
    Stucen: woonkamer, hal, langs trappen, overloop
    Wij ontvingen meerdere offertes voor het stucen van een woonkamer, hal, twee trappen en overloop. De prijzen lagen vrij dicht bij elkaar. A.D.O had veel goede reviews, en hij woont dichtbij, daarom kozen we hem. A.D.O kwam meteen langs, mat alles op, maakte direct een offerte, de klus werd meteen ingepland en de afgesproken prijs bleef onveranderd. Er was weinig tijd, maar de klus was op tijd klaar. 1 radiator is niet van de muur gehaald. Toen we achteraf nog iets nodig hadden, moesten we daar vaak om vragen, uiteindelijk kwam dat goed. Ook een tweede keer terugkomen, ging moeizaam. Mijn tip is om de prijs op een visitekaartje te laten schrijven en b.v. alle stopcontacten van de muur halen en zorgvuldig inpakken, anders komen de elektriciteitsdraden onder de klodders. Wij kregen de stopcontacten niet meer goed terug in de muur, maar wilde die toch al laten nakijken en vervangen. Daarvoor moest wel een elektricien komen.
    (Bewerkt op 24 apr 2019)
  • Review door A., Papendrecht
    Beoordeeld op 17 jan 2019
    Nieuw plafond woonkamer en stucen
    Prima werk geleverd door echte vakmannen. We konden goed overleggen. Stucwerk ziet er super strak uit. We zijn er erg blij mee.
  • Review door Esther, Hardinxveld-Giessendam
    Beoordeeld op 27 dec 2018
    Slaapkamer wanden en plafond stuken.
    Prima, Arno heeft prima werk geleverd en kwam zijn afspraken na! Echt een aanrader!
    (Bewerkt op 31 dec 2018)

Hoi Esther Bedankt voor de review, heel veel plezier met je nieuwe slaapkamer Mvg Arno

Reactie geplaatst 31 dec 2018
  • Review door W., Alblasserdam
    Beoordeeld op 16 dec 2018
    Keuken stuken 20m2
    Kon de zelfde week nog beginnen. Strak en netjes werk geleverd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zevenbergen
    Beoordeeld op 3 nov 2018
    Stucen
    Heel aardige man, wilde gelijk aan de slag. Zelfs na het aanbieden van de koffie duurde het nog geen minuut of er werd al weer gewerkt. Binnen een dag klaar met het stucwerk! Ziet er top uit en de ervaring is ook top!
  • Review door Bert, Hardinxveld-Giessendam
    Beoordeeld op 28 aug 2018
    stucen
    Keurig en snel gewerkt!
  • Review door Charissa, Papendrecht
    Beoordeeld op 2 aug 2018
    Lange wand woonkamer stucen
    Op de dag van de afspraak was het zo warm dat de stuc te snel droogde. Arno is de maandag erop langsgekomen om het alsnog mooi glad te maken. En dat is prima gelukt. Bedankt!
  • Review door Martijn, Sliedrecht
    Beoordeeld op 17 jul 2018
    Stucen slaapkamer
    Uitstekend, Arno is een goede vakman. Communicatie verliep prima en heeft keurig werk afgeleverd. Dik tevreden!