A.C.A Loodgietersbedrijf

A.C.A Loodgietersbedrijf beoordelingen (56)

• Review door maikel, Amsterdam
    Beoordeeld op 26 jul 2012
    Lekkage radiator koppeling
    Simpele lekkage verholpen. Erg flexibel In de afspraak, nadat ik hem meerder keren moest verzetten. En geen verassingen! Erg tevreden.
  • Review door rene, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 jul 2012
    Regenafvoer vervangen
    Zeer prettige samenwerking, alles wordt voor afgesproken bedrag en op afgesproken tijd uitgevoerd, snelle communicatie zowel via email als sms
  • Review door Jolande, Amsterdam
    Beoordeeld op 12 jul 2012
    Kraan plaatsen
    Zeer goede ervaring met deze man. Het kontakt was snel gelegd en de opdracht is snel en naar grote tevredenheid uitgevoerd. Ik vroeg nog even naar een klein probleempje in de badkamer te kijken en ook dat werd meteen verholpen. Ik zal zeker dit bedrijf aanbevelen.
    Beoordeeld op 28 jun 2012
    Reparatie lekkende wc afvoer
    Betrouwbaar. Door de situatie in onze woning kon onze lekkage niet met één ingreep worden verholpen. Meerdere oplossingen geprobeerd en het is nu alsnog netjes en vakkundig opgelost. Garantie is dus top geregeld.
  • Review door maud, Haarlem
    Beoordeeld op 14 jun 2012
    installeren van gaskachel
    Een paar maanden geleden heb ik door A.C.A Loodgietersbedrijf een gaskachel laten installeren. Ik ben hier erg tevreden over, vandaar dan ook dat ik voor hen deze referentie schrijf. De afspraak was snel gemaakt en kon zelfs 's avonds, heel fijn!. De kachel kon meteen worden geïnstalleerd, er werd hard gewerkt, dus klus was snel geklaard. Ik kreeg het gevoel dat ze goed wisten wat ze deden, er werd meegedacht hoe hij het mooist tegen de schouw zou passen en er werd keurig nog even getest of alles in orde was. De prijs/ kwaliteit verhouding is wat mij betreft ook prima in orde!
  • Review door Wim, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 jun 2012
    Vervanging dakbedekking in verband met lekkage
    Mijn ervaringen met de heer M. Lakhloufi zijn zonder meer goed. Een vakman die bovendien prettig in de omgang is en van aanpakken weet. En afspraak is afspraak, zowel wat de prijs als de planning betreft. Een aanrader dus!