A.C.A Loodgietersbedrijf

A.C.A Loodgietersbedrijf beoordelingen (56)

• Review door rob, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 jan 2014
    Beoordeeld op 23 jan 2014
    wasmachine aansluiting verplaatsen
    Zeer tevreden met Mohamed, wasmachine goed aangesloten. Snel en keurig.
  • Review door Ruud, Amsterdam
    Beoordeeld op 7 jan 2014
    combiketel aansluiten en inregelen
    Mohamet en team hebben op kerstavond onze cv aangesloten. Snel, netjes en niet duur! Daarbij heeft hij ons ook goed geadviseerd. Voor herhaling vatbaar!
  • Review door Kees, Amstelveen
    Beoordeeld op 24 dec 2013
    Verstopping/lekkage
    Het lukte A.C.A niet de ontstopping te verwijderen. Ook niet bij een tweede keer langskomen. Volgens A.C.A waren er wortels in het riool gegroeid in de straat. A.C.A. Heeft offerte gedaan om het riool op te graven maar kwam steeds niet opdagen. Heb toen een ander bedrijf gevraagd om camera inspectie te doen. Daaruit bleek dat er niets mis was met mijn riool maar dat er alleen een verstopping zat die je met een veer moeilijk weg krijgt maar waarvoor je een hogedruk spuit nodig hebt. De verstopping is nu verholpen door dit andere bedrijf. Al met al heeft de aanpak van ACA me een hele hoop tijd en ellende gekost. Vooral de foutieve aanname dat het om een verstopping in het hoofdriool ging duidt op gebrek aan vakmanschap bij A.C.A
  • Review door Sarah, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 okt 2013
    Aansluiten gas- en waterkraan
    Mohamed is een vriendelijke, deskundige vakman. De opdracht bleek toch wat uitgebreider, maar hij heeft me snel en goed kunnen helpen.
  • Review door Christopher van Leuven, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 mei 2013
    Vervangen inbouw douche
    Mohamed en zijn collega hebben bij mij een inbouwdouche vervangen. Ze hebben goed werk geleverd. Ze hielden zich aan de afspraak en toen ze ietsjes later zouden komen belden ze dat netjes door. De douche staat er weer mooi bij. Ze hebben 't netjes achter gelaten. Ze waren erg flexibel in hun werktijden. De volgende keer bel ik ze weer!
  • Review door Bob, Amsterdam
    Beoordeeld op 5 mei 2013
    Gasleiding vervangen
    Ze nemen de tijd om de klus te klaren. Alles netjes geregeld.