Zonwering: 2 schermen; Installeren

Opdrachtnummer:
4056761
Type klus:
Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen
Soort werkzaamheden:
Installeren
Aantal:
2
Dimensions:
168x170cm
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

De bedoeling is om twee screens te installeren op de eerste verdieping van ons huis. Op de begane grond hebben wij een uitbouw, met een lichtstraat die direct tegen de muur van het huis aanzit. In principe kun je met een ladder simpel op het platte dak van de uitbouw komen, maar op het glas van de lichtstraat kun je niet staan. Dat betekent dat het voor de installatie nodig zal zijn om met (lange) planken of een andere constructie te werken om vanaf de uitbouw bij de ramen te kunnen komen.

Bedoeling is daarnaast ook dat de schoenen vanuit de screens aan de binnenkant netjes weggewerkt worden langs de hoek van plafond en muur, naar het stopcontact op de zijmuur. Dat moet niet moeilijk zijn.

Ik voeg drie foto's bij van de situatie, één van de hele achtergevel inclusief de uitbouw op de voorgrond (het gaat dus om de twee ramen op de middelste verdieping), één die vanaf het balkon op de tweede verdieping neerkijkt op de lichtstraat en ramen, en één van binnenuit door de lichtstraat omhoog.

Daarnaast zit er nog een vierde foto bij van de bestaande screen op de tweede verdieping. Deze is alleen ter illustratie om te laten zien om wat voor screen het gaat (van Solano) - de twee screens die we nu willen installeren zijn precies dezelfde.

De installatie kan direct plaatsvinden, maar heeft geen haast. Dient uiterlijk medio mei te gebeuren.

De klus is uitgevoerd door Novi Omnes B.V.

Bekijk profiel

Review van Anoniem

03-06-2021

Novi Omnes heeft bij ons twee elders bestelde screens geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden: Novi Omnes was snel beschikbaar voor de installatie. Toen bleek dat de externe leverancier van de zonwering een meetfout had gemaakt, dachten ze actief mee over manieren om het probleem op te lossen, en kwamen nog een keer terug om de afstandsbediening opnieuw te installeren. Wij zijn tevreden en zouden Novi Omnes zeker opnieuw inhuren.

Gerelateerde vakmannen