Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Vervangen

Opdrachtnummer:
3904234
Type klus:
Stopcontacten en schakelaars installeren
Type klus:
Installeren, Vervangen
Ruimtes waar de stopcontacten / schakelaars moeten komen:
Kamer(s) met watertoevoer (keuken, badkamer), Kamer(s) zonder watertoevoer (slaapkamer, woonkamer)
Uitvoer datum:
Binnen een maand
Aantal stopcontacten:
4

Aanvullende informatie:

Ik heb een lijstje van elektrawerk dat ik graag in één keer wil laten uitvoeren door een professional.

1. Aanleggen van een groep + bedrading ten behoeve van inductieplaat in de keuken. Kruipruimte is ruim toegankelijk waar nodig.

2. Aanleggen van aardedraad voor 4 bestaande stopcontacten in de woonkamer. Aardedraad is zeer waarschijnlijk niet aanwezig in de centraaldoos.

3. Dubbele UTP kabel trekken door 3 bestaande leidingen, huidige kabels in deze leidingen komen te vervallen en kunnen eventueel gebruikt worden als trekdraad. (UTP kabel lever ik zelf.)

4. Aansluiten van een kWh meter (HomeWizard Wi-Fi meter, 1 fase) in de PV-verdeler voor het uitlezen van de opbrengst van zonnepanelen. (kWH meter lever ik zelf.)

5. Aansluiten nieuwe deurbel travo met capaciteit van in ieder geval 16 volt / 30VA, ten behoeve van toekomstige slimme deurbel. Niet zeker of oude bekabeling hiervoor geschikt is of nog aanwezig is.

Het heeft de voorkeur dat al deze werkzaamheden in één dag uitgevoerd kunnen worden. Het liefst nog in december, maar uiterlijk voor 18 januari.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Duran ElektroTechnischBedrijf

Bekijk profiel

Review van Anoniem

21-12-2020

Duran heeft zijn best gedaan om, ondanks hun volle agenda, mijn klus op korte termijn in te plannen zodat mijn eigen planning niet in de knel zou komen. Twee man sterk stond netjes volgens afspraak voor de deur, en alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

De werkzaamheden zijn zeer professioneel uitgevoerd, waarbij alle installatievoorschriften netjes werden opgevolgd. Personeel was zeer kundig en duidelijk ervaren in hun vak. Alles is netjes achtergelaten.

Gerelateerde vakmannen