Schakelaars of stopcontacten: 3 stopcontacten; Installeren, Drie st...

Opdrachtnummer:
3860905
Type klus:
Stopcontacten en schakelaars installeren
Type klus:
Installeren, Drie stopcontacten moeten naar beneden worden geplaatst. Er moet dus gefreesd en stroomkabel verlegd worden.
Ruimtes waar de stopcontacten / schakelaars moeten komen:
Kamer(s) met watertoevoer (keuken, badkamer)
Aantal stopcontacten:
3
Uitvoer datum:
In overleg

Aanvullende informatie:

Het behang wordt voor de klus verwijderd. Het gaat om drie gelijk geplaatste stopcontacten die net boven de plint, naar beneden dus, bevestigd moeten worden. Drie keer een geul frezen, bedrading verplaatsen en mooi strak afwerken. De betreffende muren zijn strak gestuct. Ik wil ze na het frezen ook weer net zo strak hebben. Alvast dank voor de offerte. Groet.

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door S.N. Elektrotechniek

Bekijk profiel

Review van Roy van Gelder

01-12-2020

Een aardige vent, maar ik kan onmogelijk een voldoende voor het werk geven. Er was afgesproken dat er drie stopcontacten lager geplaatst zouden worden. Ter plaatse bleek de betonnen muur een verrassing. Het frezen van gaten ging moeizaam door verkeerde boor. Ik heb er nadrukkelijk op gewezen dat het stucwerk nadien van goede kwaliteit moest zijn. Ik wilde de muur gaaf houden. Hooguit een beetje bijschuren van mijn kant werd beloofd. Het is echt broddelwerk geworden. Verkeerde kalk en zeer onregelmatig. Ik kan wel meer doen dan een beetje schuren. De boel opnieuw uitbreken en dan goed dichtsmeren. Al met al ben ik behandeld als een bij- of haastklus. Geen vakwerk. De geplaatste contactdozen zijn verder goed. Eentje is niet gelukt vanwege verkeerd gereedschap. Al met al was de klus niet de moeite waard.

2 bijlagen

Reactie van S.N. Elektrotechniek:

02-12-2020

Beste heer Roy van Gelder,

Dit was zeker geen bij/spoedklus. De betonnen muur was een verrassing omdat dit mij niet is medegedeeld, ik had dan hiervoor een speciaal bedrijf laten langskomen.
De muur bestond uit gewapend beton, wat bijna onmogelijk te bewerken is. Toch heb ik dit gedaan om uw wens te verwezenlijken.
De andere muur was erg dun (5cm) / ( een inbouw doos is 4cm), waardoor deze beschadigd raakte, dat ligt niet aan mij persoonlijk, dit was bij ieder ander ook gebeurd.
2 dozen zijn niet gelukt vanwege gewapend beton.
Ik heb de juiste stuc gebruikt, maar ik ben geen stukadoor.

Ik heb mijn uiterste best gedaan om een goede service te bieden, helaas is het niet helemaal gegaan zoals wij beiden gehoopt hadden.
Ik heb u 1/3 van de prijs kwijtgescholden, ik heb kosteloos naar uw spots gekeken en ben de volgende dag teruggekomen om het e.e.a. af te maken.
Mijn excuses dat het niet is gelukt. Ik zou u graag een 50% korting op de groepenkast installatiekosten willen aanbieden

Gerelateerde vakmannen