Dakkapel plaatsen: 2 dakkapelen; 500 cm breedte

Opdrachtnummer:
3785747
Type klus:
Dakkapel plaatsen of vervangen
Vergunning aanwezig:
Nee
Aantal:
2
Breedte:
500
Afwerking binnen:
Nee
Afwerking buiten:
Ja
Uitvoer datum:
Binnen een paar maanden

Aanvullende informatie:

Dakkapel achterkant huis moet vervangen worden. (Nu 3 meter moet 4,5/5 meter worden) Voor willen we ook een dakkapel. Moet een vergunning voor worden aangevraagd van

De klus is uitgevoerd door Dooijewaard Dakkapellen

Bekijk profiel

Review van Leroy Meerhoff

18-11-2020

Afspraak gemaakt over inmeten. Dat gedeelte ging nog goed. Tevreden over de prijs en de snelheid waarmee de offerte geleverd werd.

Vervolgens akkoord gegeven. Degene die de dakkapellen ingemeten heeft vertelde ons bij akkoord nog een week of 12 nodig te hebben om de dakkapellen te gaan bouwen. Vonden wij een fijne marge. Na leveren van de bouwtekeningen duurde het enige tijd voor het bij de tekenaar terecht kwam. Vervolgens afspraken met ons gemaakt wanneer de tekeningen bij ons zouden komen voor akkoord. Men hield zich niet aan deze afspraak. Na een telefoongesprek met veel wederzijds onbegrip voelde de meneer aan de telefoon zich zodanig aangevallen dat hij de stekker eruit trok.

Uit de reacties van eerdere telefoongesprekken zou het zo ongeveer dubbel zo lang duren als ze vooraf gesteld hadden. Daarnaast houdt dit bedrijf zich keer op keer niet aan gestelde tijdsafspraken. Dit erkennen ze zelf overigens niet. Aan de telefoon zeer onprofessioneel en onverschillig.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen