Renovlies behang: 4 kamers

Opdrachtnummer:
3767986
Type klus:
Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen
Ruimtes:
4
Soort woning:
Nieuwer dan 2 jaar
Uitvoer datum:
Binnen een maand

Aanvullende informatie:

Half oktober krijgen wij de sleutel van een twee onder 1 kapwoning in Heerhugowaard. De woning heeft 3 woonlagen en is ca 155m2.
De zolder willen wij alleen laten spuiten (dakvlak en wanden) en de begane grond, hal, overloop en 1e verdieping met 3 slaapkamers willen wij glad renovliesbehang laten plaatsen dat daarna latex wit glad gespoten wordt.

Indien mogelijk ook het plafond van de begane grond en 1e etage gladstucen en latex spuiten.

Graag een totaalprijs.

De klus is uitgevoerd door Renomax Wandafwerking

Bekijk profiel

Review van Anoniem

09-12-2020

Het door de werknemers uitgevoerde werk was meer dan prima, vakkundige Poolse mannen. De eigenaar ben ik minder te spreken over communicatie liep niet lekker en zijn niet de goedkoopste. Wel kan ik iedereen renovlies behang aanraden, zit er strak op.

Reactie van Renomax Wandafwerking:

10-12-2020

Communicatie verliep inderdaad van het begin af aan niet lekker met dhr. Ivo Meijles. Dat dhr.Meijles zeer tevreden was over de werknemers blijkt wel uit het feit dat deze na zijn klus niet meer kwamen opdagen, want deze bleken namelijk voor dhr Meijles zelf aan het werk te zijn.
De prijs van €.13,90 all in voor 200gr glasvlies/renovlies compleet met schuren, plakken, kitten, en sauzen is mijn inziens een zeer concurrerende prijs.
Verder ben ik blij dat dhr. Meijles zeer tevreden is over de kwaliteit die Renomax wandafwerking aflevert, en wens hem en de poolse jongens veel succes samen.

Gerelateerde vakmannen