Nokverhoging + dakkapel

Opdrachtnummer:
2539312
Type klus:
Dakkapel plaatsen of vervangen
Vergunning aanwezig:
Nee
Afwerking binnen:
Nee
Afwerking buiten:
Ja
Eigenaar van het pand:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Graag willen wij onze zolderverdieping voorzien van een woningbrede nokverhoging aan de achterzijde (ca. 5,40 m1) en een dakkapel van 4,00 m1 aan de voorzijde. Voor maatvoering: zie de bijgevoegde tekening. Dit is een zelfde verbouwing die is uitgevoerd op de woning op de andere hoek van ons woningblok, behoudens dat daar een kleinere dakkapel is geplaatst.
- Het tekenwerk en de vergunning aanvragen doe ik zelf, evenals het afvoeren van afval en aftimmeren aan de binnenzijde.
- Graag de zijwanden van dakkapel en nokverhoging bekleden met donkergroene kunststof rabatdelen, in tegenstelling tot het trespa wat op de details van de tekening staat.
- Het dakkapel voorzien van elektrische screen i.v.m. ligging op het zuiden.
- In het achterdakvlak zit nu een gecombineerde doorvoer voor aan-/afvoer van de cv-ketel en de mechanische ventilatie (zie foto). Deze moet overgeplaatst worden naar het nieuwe dak. Leidingwerk sluit ik zelf aan, dus hoeft niet aangeboden te worden.
- Dakkapel en nokverhoging voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. -
- Voorzijde en achterzijde voorzien van 2 draai-kiep-ramen. De vaste ramen voorzien van ventilatierooster.
- Uitvoering graag in de zomermaanden

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Dooijewaard Dakkapellen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

26-09-2018

Goede ervaring met Dooijewaard! De vertegenwoordiger is langs geweest om alles in te meten en kort erna kregen we een duidelijke, uitgebreide en scherpe offerte. Na het verstrekken van de opdracht nogmaals langs geweest om een laatste check te doen op maatvoering, nadat bij de omgevingsvergunning enkele uitgangspunten gewijzigd waren.

Vervolgens de afspraak gemaakt voor de uitvoering. Deze is zeer snel verlopen. In twee dagen tijd zijn een nokverhoging van 5,5 m1 en een dakkapel van 4,20 m1 geplaatst! De mannen werken vakkundig, snel en netjes. Na afloop de zolder en het trappenhuis aangeveegd en nog tips gekregen voor de afwerking. Een week na plaatsing zijn de screens op de dakkapel gemonteerd. Zeer fraai geheel geworden!

2 bijlagen

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen