Ik wil graag een aanvraag voor 10 en mogelijk 20 dakkapellen doen.

Opdrachtnummer:
1966749
Type klus:
Dakkapel plaatsen of vervangen
Vergunning aanwezig:
Nee
Afwerking binnen:
Ja
Afwerking buiten:
Ja
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Wij willen graag een aanvraag doen voor het plaatsen van 10 en mogelijk 20 dakkapellen. De woningen bevinden zich in een nieuwbouwwijk. Aan de voorkant van de woning mogen wij een dakkapel plaatsen van maximaal 2.50 meter lengte en aan de achterkant van de woning mogen we een dakkapel van ongeveer 4 meter. De woningen hebben allen een breedte van 5.60. Er zijn diverse mensen die zowel voor als achter een dakkapel willen en er zijn mensen die 1 van beide willen. Wij hebben allen een zadeldak.

De klus is uitgevoerd door Dooijewaard Dakkapellen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

31-10-2016

Na onze aanvraag van minstens 10 nieuwe dakkapellen een aantal maanden geleden,was onze keuze gevallen op Dooijewaard Dakkapellen.En dat is ons allerminst tegen gevallen!
Dit bedrijf heeft niet alleen de scherpste prijs,maar zijn ook keurige en harde werkers die hun vak goed verstaan.Al snel kwamen er meerdere orders bij en staat de teller al op 20 dakkapellen!Bij deze wil ik ook Dooijewaard Dakkapellen enorm bedanken en een dikke pluim geven,enorm bedankt ook namens alle mede bewoners!
Voor ieder die nog opzoek is naar een dakkapel...stop met zoeken en maak een vrijblijvende afspraak met DOOIJEWAARD DAKKAPELLEN!

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen