Dakkapel achter met nokverhoging + 1 dakkapel voorzijde

Opdrachtnummer:
1599354
Type klus:
Dakkapel plaatsen of vervangen
Vergunning aanwezig:
Ja
Afwerking binnen:
Nee
Afwerking buiten:
Ja
Uitvoer datum:
Met spoed

Gedetailleerde omschrijving:

Plaatsen van twee dakkapellen. In de foto's die bijgevoegd zijn is de huidige situatie van de zolder te zien, tevens hoe de dakkapellen eruit moeten komen te zien. Materialen kan ik zelf leveren, in overleg met de vakman kan hij dit ook aanleveren. Oplevering lucht en waterdicht. Geen binnenafwerking.

Maten van de kozijnen:
- voorzijde: 3000mm x 1000mm
- achterzijde ( nokverhoging ): 4000 x 1000mm

Vragen hoor ik t graag, graag ontvang ik een totaalprijs.

4 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Dooijewaard Dakkapellen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

09-12-2019

Al een paar jaar geleden dat deze heren onze dakkapellen hebben geplaatst in 2015. Vanaf dag 1 van de plaatsing is het traject slecht verlopen. Verkeerde tekening opgesteld waardoor dakkapel verkeerd op dakvlak staat. Kozijnen worden onjuist geleverd, uit een eerder project die ze nog kwijt moesten van 2x 1850 x 1100, op tekening staat duidelijk 1 kozijn van 4000 x 1150.

Nokpannen worden geplaatst zonder begin en eindvorst en los op de dakkapel gezet, niet vast met flexim of schroeven. Ruim 2 jaar nodig om nokvorsten te vinden, zonder succes, constant moeten bellen en mailen. Tot het in 2018 fout gaat en door de storm me nok deels eraf waait, gevolg: kapotte tuinset, ramen en dakpannen. Willen ze wel vervangen hoor, tegen vergoeding van 545 euro, terwijl ze het zelf los laten en niet af maken.

Over de betaling gesproken, dit moet op de laatste dag van de plaatsing gedaan worden anders gaan ze niet weg afgezien van het feit of alles af is. Garantie heb je hier niet.

ZOEK VERDER!

3 bijlagen

Reactie van Dooijewaard Dakkapellen:

09-12-2019 (Bijgewerkt: 09-12-2019)

Beste Anoniem,

Nogmaals hartelijk dank voor je offerte aanvraag van afgelopen ochtend. Zoals in de e-mail aangegeven zullen wij geen offerte uitbrengen om de nokverhoging aan te passen.

Wat je precies bedoelt is dat je graag een borstwering onder je kozijn wil hebben. Dit heb je destijds niet aangegeven, is dus ook niet geoffreerd. Laat staan dat dit dus getekend is en uitgevoerd.
Nu achteraf gaan wij hier geen aanpassing aan doen.
Verder hebben wij , net als u zelf, de grootste moeite gehad om de juiste pannen te vinden. Deze worden namelijk niet meer geproduceerd.

De maatvoering nokverhoging en dakkapel komen overeen met offerte en tekeningen, hier willen wij het graag bij laten.

Als laatste, ook u heeft uiteraard nog recht op garantie.

mvg
Dooijewaard Dakkapellen

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen