3 velux dakramen plaatsen

Opdrachtnummer:
12160
Type klus:
Glas zetten of vervangen
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Het plaatsen van 3 veluxdakramen in schuine kap. Het gaat om de onderstaande veluxramen:
GGL P08
GGL M08
GGL C04

De GGL P08 is breder dan de dakspanten dus zal dit extra ondersteund moeten worden. De overige 2 zouden tussen de spanten moeten passen zonder dat aanvullende ondersteuning nodig is.
Na het plaatsen van de ramen ook aan de binnenzijde aftimmeren zodat het er netjes uitziet zoals op bijgevoegde foto.

Ik kan de ramen incl. gootstukken kopen voor resp. €410, €321 en €230 inclusief BTW. Als u het goedkoper kunt leveren door afspraken met leveranciers kunt u ook zelf de ramen leveren.

Svp prijzen inclusief BTW en materiaal (voor aftimmeren en eventueel dakramen).

1 bijlage

De klus is uitgevoerd door Dooijewaard Dakkapellen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

21-07-2008

Prijs en vakmanschap, voor mij toch het belangrijkste is prima. 3 dakramen keurig geplaatst. Niet helemaal binnen de planning, maar was niet verwijtbaar door file en afwijkende dakpannenmaat.
Wat wel vervelend was is dat een 'kleine' klus als deze voor hen geen prioriteit had en dat was duidelijk te merken. 6 keer bellen en ruim een maand verder voordat we überhaupt een dag konden afspreken wanneer ze zouden komen. Dat kon dan ook alleen wanneer het hen uitkwam en niet wanneer het ons uitkwam. Eigenlijk ook geen overleg mogelijk. Ook zit ik (nu bijna 3 maanden later) nog altijd op de factuur te wachten die ik nodig heb voor mijn verbouwingsdepot.

Kortom: over het werk tevreden, over de rest niet zo.