Zweerus Services

Zweerus Services beoordelingen (125)

• Review door Kenneth, Haarlem
    Beoordeeld op 19 apr 2026
    Glas zetten of vervangen: 3 ruiten
    Komt zijn afspraken goed na, goeie communicatie. Vakman, waaghals en aardige gozer!
  • Review door Rick, Uitgeest
    Beoordeeld op 16 apr 2026
    Glas zetten of vervangen: 1 ruit
    Zeer tevreden over de door Rob uitgevoerde klus. Goede communicatie, klus op korte termijn en kundig uitgevoerd voor een nette prijs. Een glaszetter waar je op kunt vertrouwen!
  • Review door Robin, Wormer
    Beoordeeld op 10 apr 2026
    Glas zetten of vervangen: 1 ruit
    Topklus uitgevoerd door Rob en zijn team. Bedankt mannen! Rob heeft bij mij een groot raam op de 1e etage vervangen voor een nieuwe HR++ versie. Het was een pittige klus door de grootte en het gewicht van het raam. Alles verliep keurig en veilig. Ik kan Rob echt aanraden als vakman! Hij is vriendelijk, communiceert duidelijk. Dank Rob! Gr. Robin
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Badhoevedorp
    Beoordeeld op 30 mrt 2026
    Glas zetten of vervangen: 2 ruiten
    Ramen van mijn voordeur laten vervangen. Is uitstekend gedaan. Vakman met alle gereedschappen. Communicatie super. Ik zou Rob aan iedereen aanbevelen 5 sterren
    Beoordeeld op 7 mrt 2026
  • Review door Subhajit, Utrecht
    Beoordeeld op 3 mrt 2026
    Glas zetten of vervangen: 2 ruiten
    Rob was ontzettend behulpzaam - vanaf het begin was de communicatie heel duidelijk - zijn werk aan twee van mijn ramen is zeer goed verlopen. Zijn inzicht in de oorzaak van de scheuren in het glas laat zien dat hij ervaring heeft in dit vakgebied, wat enorm waardevol is. De levering van het glas was erg snel - zeer tevreden - Bedankt Rob
    Beoordeeld op 16 feb 2026
    Glas zetten of vervangen: 1 ruit
    We hadden een barst in een klein ruitje van de kinderkamer. Deze is vakkundig vervangen. We moesten even wachten op de bestelling van het glaswerk maar eenmaal binnen was het snel pepiept! Top! 👍🏼
  • Review door Jordy, Voorhout
    Beoordeeld op 13 feb 2026
    Glas zetten of vervangen: 1 ruit
    De klus werd enorm snel opgepakt en heel netjes en professioneel uitgevoerd. Ik ben enorm tevreden. Aanrader!
  • Review door Koen, Heiloo
    Beoordeeld op 11 feb 2026
    Glas zetten of vervangen: 1 ruit
    Enkel glas vervangen door dubbelglas. Super snelle service erg professioneel en vriendelijk. Netjes afgewerkt.