Yigit Elektrotechniek

Yigit Elektrotechniek beoordelingen (218)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bennebroek
    Beoordeeld op 19 okt 2013
    Aansluiten nieuwe keuken
    Yigit Elektrotechniek reageerde snel op onze advertentie en Mohammed kon hetzelfde weekend al langskomen om te bekijken wat er moest gebeuren. Hij zou eigenlijk alleen onze nieuwe keuken installeren (inclusief verleggen leidingwerk), maar heeft uiteindelijk ook de muren gestuct en nieuwe radiatoren geleverd en aangesloten. Mohammed was heel flexibel (avonduren, weekend) en heeft heel goed met ons meegedacht. De mensen waarmee hij werkt zijn ook erg betrouwbaar en vriendelijk. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat! Mohammed, bedankt!
  • Review door Sura, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 21 aug 2013
    Leidingen verleggen
    Nadat wij een opdracht op Werkspot hadden geplaatst werd er snel gereageerd door Yigit Elektrotechniek. Na een korte bezoek voor een offerte, hebben we besloten de zee in te gaan met Yigit. We kunnen alleen maar met lof over Yigit en zijn mannen spreken die de klus in een korte tijd hebben kunnen klaren, dit ivm levertijd keuken. Keuken werkzaamheden waren binnen 1,5 dag klaar. Vervolgens vonden wij het stuckwerk zooi mooi dat we onze woonkamer erbij hebben laten stucken. Wat nu ook zo strak als het maar kan er uit ziet. Yigit Elektrotechniek en collega's bedankt voor het mooi 's wat jullie achter gelaten hebben. TOP !
  • Review door Marloes, Vlaardingen
    Beoordeeld op 14 aug 2013
    electra verleggen/aanleggen nieuwe keuken
    Meneer Ygit kon snel aan de slag in onze keuken. De ene dag een offerte, de andere dag al werk in uitvoering. Helaas ontstonden er door miscommunicaties wat discussies. Uiteindelijk is alles goed en netjes opgeleverd en hebben we binnen 3 dagen een strakke ruimte om de keuken in te laten plaatsen. Meneer Yigit heeft zelf de leidingen omgelegd, het gas aangepast en de elektra aangelegd, hij had andere mensen in dienst voor het boren en hakken en stucken. Later is hij zelf gekomen om een en ander af te monteren en een fout te herstellen. Het was heel veel geld en we hopen dat het het waard was en de keuken er snel en probleemloos gemonteerd en geïnstalleerd kan worden.
  • Review door Marielle, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 5 aug 2013
    leidingen en elektriciteitsvoorziening omleggen en aansluiten
    Goed werk, kon snel gebeuren, Alles precies en netjes aangelegd voor de keuken. Jammer alleen dat de schakelaar voor het ventilatiesysteem weggewerkt is achter de muur, zonder overleg.
  • Review door Werner, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 1 aug 2013
    Voorbereiding plaatsing nieuwe (hoek) keuken
    Yigit Electrotechniek heeft voor mij in 2 dagen tijd een volledige keukenvoorbereiding gedaan. Leidingwerk, elektra, gas, afvoerkoof en stucwerk. Yigit is een zeer betrouwbare partner. Als vakman is hij inventief en denkt in oplossingen, niet in problemen. Als professional komt hij zijn afspraken na en is hij altijd keurig op tijd.
    Beoordeeld op 18 jul 2013
    Leidingen keuken omleggen en gaskraan inkorten
    Goede vakman die zijn werk verstaat. Was flexibel en op korte termijn beschikbaar en dacht goed mee. Daarnaast gaf hij tips over gebruik en aansluiting. Keuken zelf nog niet op zijn plek maar alles lijkt op de goede plaats te zitten.
  • Review door Raja, Utrecht
    Beoordeeld op 17 jul 2013
    Nieuwe thermostatisch douchekraan?
    De heer Yigit was snel met reageren op mijn oproep voor vervanging van een thermosstatisch douchekraan. Hij heeft een designer Huber geïnstalleerd voor een prima totale prijs.
  • Review door Chatish, Pijnacker
    Beoordeeld op 10 jun 2013
    Kraan vervangen door mengkraan
    Uitstekende professionele loodgieter met goede /prijs kwaliteit verhouding.
  • Review door Richard, Waddinxveen
    Beoordeeld op 24 mei 2013
    Aansluiten inductie kookplaat / krachtstroom
    Deze meneer is zeer netjes en welbespraakt. Alles is volgens afspraak gemaakt en hij was snel ter plaatse. Prima geregeld en voor een redelijke prijs.
  • Review door kees, Almere
    Beoordeeld op 24 mei 2013
    verleggen van gas, water en electraaansluitngen
    Het was leuk werken met Muhammad Yigit en zijn collega. Snel en efficiënt en duidelijke afspraken vooraf over prijs en tijd. Meerwerk werd vooraf besproken en de prijs bepaald.