Vissers Keukenmontage

Vissers Keukenmontage beoordelingen (467)

• Review door Hanna, Arnhem
    Beoordeeld op 3 feb 2020
    Vaatwasser inbouwen
    Frans reageerde heel snel op mijn klus, afspraak was ook snel gemaakt en de deal snel gesloten. Heeft mijn vaatwasser perfect ingebouwd, werkt netjes en heeft duidelijk veel verstand van zaken. Ik ben helemaal blij met mijn vaatwasser. Frans bedankt!
  • Review door Reinier, Zeist
    Beoordeeld op 2 feb 2020
  • Review door cynthia, Vleuten
    Beoordeeld op 30 jan 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Hele fijne ervaring met Vissers keukenmontage. Meneer komt de afspraken perfect na en is heel vriendelijk. Helaas is het niet gelukt om de kookplaat te maken, dit had overigens niets te maken met de vakkundigheid, wel met ouderdom van de plaat. Meneer vond het ook heel spijtig dat het niet lukte. Ik raad op basis van deze ervaring Vissers keukenmontage van harte aan.
    (Bewerkt op 4 feb 2020)

Hallo Cynthia. Bedankt voor je eerlijke spontane reactie. Het was inderdaad balen en ik hoop dat ik je van dienst kan en mag zijn bij een eventuele volgende klus op keukengebied. Gr. Frans.

Reactie geplaatst 4 feb 2020
  • Review door Patricia, Den Bosch
    Beoordeeld op 23 jan 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Zeer goede ervaring, reageerde snel op de advertentie en de afspraak was zo gemaakt. Keurig mijn vaatwasser aansluiting gemaakt en aangesloten. Ik ben er blij mee!
  • Review door Esther, Oisterwijk
    Beoordeeld op 22 jan 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Frans heeft echt super werk geleverd, zo ontzettend blij mee!! Bestaande gaspitten verwijderd en nieuw losstaand fornuis geplaatst. Moest precies uit het werkblad gesneden worden dus echt vakmanschap wat hij heeft laten zien. Hele leuke sympathieke man ook! Zouden absoluut een volgende keer weer Frans benaderen.
  • Review door Jannet, Amersfoort
    Beoordeeld op 19 dec 2019
    Keukenapparatuur plaatsen
    Erg blij met de oven die Frans kundig geplaatst heeft! Sympatieke man die all the way is gegaan om de oven mooi te plaatsen op de plek die wij wilden. Vriendelijk, snel beschikbaar en betrouwbaar! Ik raad hem aan als je een keukengerelateerde klus hebt!
  • Review door Joyce, Tiel
    Beoordeeld op 11 nov 2019
    Repareren: 1 kast
    Frans kwam op woensdag de klus bekijken, bestelde de benodigde onderdelen en op maandag was mijn carrouselkast in een uur gemaakt en afgesteld. Fijne vriendelijke vakman.