Vissers Keukenmontage

Vissers Keukenmontage beoordelingen (467)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 31 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Frans kwam voor het aansluiten van onze Bora kookplaat. Onverhoopt was er die ochtend een leiding doorgeboord, hij heeft deze gelijk samen met ons kunnen repareren. Vraagt een eerlijke prijs voor diensten, erg prettig. Aan te raden!
  • Review door Marleen, Utrecht
    Beoordeeld op 2 okt 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Frans en Frans hebben goed werk geleverd en waren heel klantgericht!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 29 sep 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Leuke heren en waren mooi op tijd klaar. Werk was goed en netjes
    (Bewerkt op 4 mei 2023)
    Beoordeeld op 9 sep 2022
  • Review door Van Noort, Nijkerk
    Beoordeeld op 27 aug 2022
    Repareren: 1 kast
    Frans is meer dan uitstekend bevallen!! Op vrijdagmi een klus aangeboden, in het weekend de afspraak gemaakt voor dinsdag. De klus (reparatie carousselkast, waar we al vanaf april met een ander bedrijf mee bezig waren) was vlot en plezierig en kundig gerepareerd. Frans had alle materialen bij zich. Hij heeft ons ter plekke geadviseerd over een volgende klus: stoppen met koken op gas en naar inductie. Dezelfde avond nog een inductieplaat gekocht, deze werd donderdag geleverd en Frans heeft hem vrijdagochtend gelijk geplaatst. Kortom super! Communicatie een dikke 10, snelheid, vriendelijkheid en kundigheid eveneens! Frans nogmaals bedankt, we komen graag nog eens bij je terug! Jim en Alie
  • Review door Jarno Timmermans, Eindhoven
    Beoordeeld op 25 aug 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 2 devices
    Prima werk afgeleverd. Het duurde wat langer dan ik en hun hadden ingeschat, maar de prijs werd niet veel hoger. Ben goed geholpen. Ze kwamen met 2 man sterk. Lieten zien dat alles werkte.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 15 aug 2022
    Repareren: 1 kast
    Het mechanisme van de carrouselkast in de keuken was defect. Vakkundig opgelost door Vissers Keukenmontage. Zeer vriendelijke man met veel ervaring.