Visser Parket

Visser Parket beoordelingen (52)

• Review door Jan, Nieuwegein
    Beoordeeld op 13 aug 2013
    Laminaat met ondervloer en plinten leggen
    Melvin heeft laminaat op de gehele benedenverdieping gelegd, het is prachtig geworden! Echt vakwerk!
  • Review door Marcel, Utrecht
    Beoordeeld op 29 mei 2013
    Opniew leggen laminaat
    Ik heb zelf geprobeerd om mijn laminaat te leggen maar zonder succes. Na mijn opdracht op werkspot te hebben gezet was Melvin de enige die een bod gaf die paste binnen mijn budget. Ik heb redelijk goedkoop mijn laminaat gekocht maar het is nu echt heel goed gelegd. Het is allemaal erg snel gegaan en heel keurig opgeleverd. Melvin is een prettig persoon om in je huis rond te hebben lopen. Ruimt alles keurig op en levert goed werk af. Mocht iemand in mijn vriendengroep mij vragen om te helpen met laminaat leggen dan zal ik eerst de gegevens van Visser laminaat doorgeven want dan wordt het echt goed gedaan. Erg tevreden met het resultaat, aanrader dus.
  • Review door J.W., Ermelo
    Beoordeeld op 18 mei 2013
    Lijmresten verwijderen cement dekvloer 20m2
    Een goede betrouwbare vakman en ook nog eens prettig in de omgang. Doet wat hij zegt, komt de gemaakte afspraak perfect na met een super eindresultaat. Een aanrader!!!!
  • Review door Ed, Amersfoort
    Beoordeeld op 15 mrt 2013
    leggen lamelparket
    Alles was prima: het leggen van het lamelparket, het olien, de plinten. Een paar kale plekken zijn twee maanden later bijgewerkt. Het was een prettig contact, goede service. Beslist aan te bevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Baarn
    Beoordeeld op 27 feb 2013
    Plinten leveren en plaatsen
    Melvin is bij ons 2x niet komen opdagen. De eerste keer heb ik hem gebeld. Hij nam niet op en belde binnen een minuut terug om te melden dat hij ziek was. Hij klonk echter alsof ik hem had wakker gebeld. Toch een nieuwe afspraak gemaakt, maar ook toen kwam hij niet opdagen. Heel toevallig kwam het gebeuren ter sprake toen we bij een kennis hier uit de buurt op bezoek waren. En ook daar bleek Melvin onbetrouwbaar. Hij is daar wel aan de vloer begonnen, maar moet het nog steeds afmaken..... Ondanks de vele positieve reacties op werkspot en het CBW erkend zijn wat ons betreft dus zeker geen aanrader!! Reactie op reactie Melvin: Ik neem aan dat iedereen door deze smoes heen prikt. Als je zonder onze getekende opdracht niet had willen komen, had je er ten eerste om kunnen vragen, dan hadden we hem nogmaals naar je verstuurd (desnoods hadden we hem voor aanvang van de werkzaamheden aan je kunnen overhandigen). En ten tweede, ga je dan niet 2x een afspraak maken om de werkzaamheden uit te voeren zonder het überhaupt maar over een getekende opdracht te hebben.
    (Bewerkt op 9 mrt 2013)

Blijft toch vreemd dat iemand je kan beoordelen zonder dat ik maar 1 spijker in de muur te hebben geslagen.....helaas kunnen wij niet starten zolang de offerte/opdracht niet retour getekend terug komt . Dit om ons zelf te beschermen in deze tijden.

Reactie geplaatst 9 mrt 2013
  • Review door Saskia, Almere
    Beoordeeld op 12 feb 2013
    Leggen eiken lamelparket en laminaat
    Dhr. Visser is een aantal keer vocht komen meten alvorens het leggen. Steeds in goed overleg afspraken gemaakt over het leggen. Keurig uitgevoerd en afgewerkt. Resultaat heeft ertoe geleid dat we nog meerdere opdrachten aan deze vakman hebben gegund!!
  • Review door Sara, Vianen
    Beoordeeld op 16 jan 2013
    Multiplank houten vloer zwevend leggen
    De opdracht begon goed, maar helaas heeft Melvin de opdracht niet afgerond. Opdracht bestond uit het leggen van 50m2 houten vloer incl mdf plinten. We zijn nu 7 weken verder en de opdracht is nog steeds niet klaar. Heeft 3x op het allerlaatste moment (lees: 2x op dezelfde dag en 1x de avond ervoor) afgezegd om de werkzaamheden af te ronden. Totaal niet rekeninghoudend met dat je misschien ook vrij hebt moeten nemen van je werk om Melvin in huis te ontvangen. Lastig om met Melvin in contact te komen. Neemt zelf geen contact op om een afspraak te maken. Ik moet er zelf continu achteraan gaan. Voor betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit, binnen planning een dikke onvoldoende. Wat betreft het kwaliteit van het werk zijn de plinten tegen de muur gekit, maar laten stuk voor stuk los. Ik heb Melvin gekozen op basis van de referenties op Werkspot. Zo zie je maar dat referenties toch niet zo betrouwbaar zijn als je denkt. Reactie op de reactie van Melvin Visser op mijn referentie: Melvin, dank voor de leugenachtige reactie. Ten eerste viel het uitzagen van de oude vloer en het verwijderen van de oude vloer binnen de totale opdracht. Deze factuur is volledig betaald. Het rechttrekken van de vloer op de eerste verdieping was inderdaad een extra service, daar waar ik helaas moest concluderen dat de vloer in de verkeerde richting is gesneden. Tenslotte kan ik mij niet herinneren dat ik laat of niet reageerde, aangezien ik belang had bij de afronding van de opdracht. Dit is simpelweg een leugen vanuit jouw kant. Tenslotte staat er inderdaad nog een factuur open van de ondervloer. Gezien het feit dat ik de volledige factuur heb betaald voor de klus en de klus niet afgerond is, betaal ik de ondervloer uit principe niet. Mocht je de opdracht toch besluiten af te ronden, dan zal ik uiteraard ook deze factuur voldoen. Ik begrijp heel goed dat je online je bedrijfje wilt beschermen tegen negatieve feedback, maar het is diep triest dat de schuld bij de klant wordt neergelegd. Wees gewoon een echte vent en maak de klus af.
    (Bewerkt op 9 mrt 2013)

Jammer dat mevr Elidrissi deze referentie schrijft na al het werk buiten de opdracht om wat we nog voor deze mevrouw Elidrissi hebben gedaan zoals vloer vrijzagen waar de keuken opstond,uitbreken bestaande vloer,nieuwe ondervloer leveren die tevens nog steeds niet betaald is en tapijt insnijden op de slaapkamer en inloopkast. Wij hebben meerdere keren e mail contact gezocht met mevr Elidrissi waar ook niet of heel laat op wordt gereageerd. Graag zouden wij dan ook nogmaals een afspraak willen maken met mevr Elidrissi om dit probleem uit de wereld te helpen.

Reactie geplaatst 9 mrt 2013
  • Review door Bob-Jeroen, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 20 dec 2012
    Leggen 48m2 eiken lamelparket
    Melvin heeft vandaag onze vloer super mooi en strak gelegd. Voor vertrek heeft hij alles netjes achter gelaten. Zeker een aanrader!
  • Review door Sarah, Bilthoven
    Beoordeeld op 13 nov 2012
    Lamelparket (gestoomd eiken) reinigen en olieen
    Melvin is een hartstikke fijne vent. Hij moest een uur of 5 bij ons aan de slag en dat is typisch een man waar je gerust je sleutel aan kunt geven. Hij denkt goed mee en weet veel te vertellen over zijn vak. Daarbij werkt hij zeer precies. Voor een leuk prijsje hebben wij weer een prachtige vloer! Melvin mag het over een paar jaar zeker opnieuw komen doen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 12 nov 2012
    Mozaiek eiken parketvloer behandelen
    Totaal geen goede ervaring, komt afspraken niet gewoon niet na, de afspraak was dat de klus binnen 2 weken klaar zou zijn, vooraf afgesproken ivm verhuizing en we hebben echt heel erg vaak moeten bellen omdat hij gewoon niet kwam opdagen en niets van zich liet horen! dankzij hem hebben we allerlei vakmensen af moeten bellen, kleur verschillen over de hele vloer, gewoonweg niet te vertrouwen! Het enige pluspunt is dat hij ons korting heeft gegeven, maarja daar heb je niet alles voor terug wat je wel beloofd is....