Van Yperen Onderhoud

Van Yperen Onderhoud beoordelingen (225)

• Review door Sven, Almere
    Beoordeeld op 22 jun 2014
    Kattenluik in buitenmuur
    Prima werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amstelveen
    Beoordeeld op 1 jun 2014
    Latei repareren
    Prima werk. Snel uitgevoerd. Niet de goedkoopste maar wel net werk.
  • Review door ellen, Amstelveen
    Beoordeeld op 29 mei 2014
    Breuk in latei repareren en verwijderen bouten
    Ton heeft prima werk verricht. De latei is mooi gerepareerd, bouten verwijderd en netjes geverfd. Wij zijn er erg tevreden over.
  • Review door Admiraal, Den Haag
    Beoordeeld op 11 aug 2013
    Ventilatiegaten dichten
    Ton van Yperen heeft weer een stukje vakwerk afgeleverd. Waar Ton twee jaar geleden alle gevels van beide huizen van ons twee onder een kap jaren '30 huis heeft gerenoveerd en schoongemaakt (klus van vier weken voltijds werken), heeft hij nu een eenvoudige opdracht voor het dichten van twee ventilatiegaten gedaan in Den Haag. Ton heeft getoond weer een goede vakman te zijn. Goede kleur steen voor de buitenkant, gaten opvullen en mooi afwerken aan de binnenkant, door het af te stucen. Ton is all round en levert het werk stofschoon op. Ik raad iedereen Ton aan.
  • Review door Marko, Almere
    Beoordeeld op 28 jul 2013
    Deel buitenmuur herstellen
    Deel muur boven latei vervangen. Netjes gedaan, stenen erbij gezocht die niet van orgineel te onderscheiden zijn (35 jaar oud) Voor een volgende klus bellen we hem weer
  • Review door Pieter, Amsterdam
    Beoordeeld op 22 jul 2013
    Afwerking scheidingswanden
    Ton heeft de opdracht snel en naar alle tevredenheid uitgevoerd. Hij was flexibel door ook nog een aantal kleine andere zaken mee te pakken. Mochten er nog meer klusjes aan het huis gedaan worden dan zou ik graag weer van zijn diensten gebruik maken.
  • Review door Melanie, Haarlem
    Beoordeeld op 14 jul 2013
    Repareren plint voorzijde gevel
    Blij dat het er weer netjes uit ziet! Mooi gerepareerd door een vakkundige man die meteen gericht te werk ging. De klus had meer voeten in de aarde dan aanvankelijk gedacht maar er is geen meerwerk berekend. Erg fijn!
  • Review door René, Haarlem
    Beoordeeld op 9 mei 2013
    Latei restoreren
    Prima zaken mee gedaan... neemt zijn tijd om alles goed op te nemen en komt afspraken na.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 18 feb 2013
    Los metselwerk
    Toppertje!

Bedankt voor deze zijver ik ben er erg blij mee, nog maals bedankt. Mvg Ton Van Yperen.

Reactie geplaatst 18 feb 2013