Van der Hoek Systeemmontage

Van der Hoek Systeemmontage beoordelingen (98)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zeddam
    Beoordeeld op 13 apr 2010
    60 m2 systeemplafondplaten
    Prima vakman alles naar wens, op tijd en netjes uitgevoerd. Aan te bevelen.

thnx voor de referentie

Reactie geplaatst 13 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dronten
    Beoordeeld op 11 mrt 2010
    Vervangen stalen garagedeur en tussendeur
    Van der Hoek heeft van te voren goed meegedacht met het bepalen van het glas en de te gebruiken materialen. De opdracht is goed uitgevoerd en wat zeer te prijzen is dat Van der Hoek na de klus ook bereikbaar was voor wat vragen. Dus wij zijn dan heel tevreden met het eindresultaat. Erwin en Margeaux

na een lange voortraject hebben we uiteindelijk de deuren geplaatst terwijl de opdrachtgevers op vakantie waren. geen rommel en na vakantie gelijk gebruik kunnen maken van de nieuwe ( tochtdichte ) deuren. bedankt voor het vertrouwen!!

Reactie geplaatst 11 mrt 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 19 feb 2010
    plaatsen van knieschot 820 bij 110
    Tevreden over resultaat.

was een leuke klus om te doen omdat ik de totale klus mocht realiseren incl schilderwerk.

Reactie geplaatst 19 feb 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 30 jan 2010
    Circa 300m2 systeemplafond
    Robert is niet de goedkoopste en toen de opdracht klaar was bleek waarom. Topkwaliteit is er geleverd en alles volgens afspraak. Ik ben blij dat ik met deze vakman in zee ben gegaan. Het werk is perfect. Robert als je in de buurt bent dan kom je nog maar een keer een biertje halen. Van der Hoek systeemmontage bedankt. Groeten raymond

ik kom zeker dat biertje drinken bij je. ik wil ook alleen maar goede kwaliteit leveren, dat is toch de mooiste reclame die je kan hebben. thnx voor je recensie

Reactie geplaatst 30 jan 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Biddinghuizen
    Beoordeeld op 6 jan 2010
    Zolder verbouwen
    De hele zolder is verbouwd en het resultaat is verbluffend! Dezelfde dag dat Robert langskwam, hadden we de offerte in de e-mail. Heel duidelijk en ontzettende snelle reactie. Erg prettig! Ze konden vlot beginnen en hebben er echt iets moois van gemaakt. Echt vakwerk. Echt een meerwaarde voor het huis geworden en een zolder waar we nog veel plezier van gaan hebben. Bedankt! Zelf ben ik altijd nogal wantrouwig met klussers. Je weet maar nooit wat je in huis haalt maar we zijn blij dat we dit gedaan hebben en wil dit bedrijf zeker aanraden. Erg duidelijk en snel met communicatie, levert wat je vraagt (en nog mooier), prijs kwaliteit verhouding is zeker goed en werkt met goede materialen.

wit is een zeer leuke klus geweest om te doen. echt de gehele zolder onderhanden genomen. was eerst een berghok en nu een hele woonverdieping erbij incl op maat gemaakte kledingkast en kantoorkast. ben zeer tevreden over het eindresultaat.

Reactie geplaatst 6 jan 2010
    Beoordeeld op 21 dec 2009
    +/- 75m plinten plaatsen in gehele woning
    De hele woning was met 2 man in een halve dag voorzien van plinten. Ook de plint langs de schuifdeur is creatief opgelost en loopt netjes mee met de rest van de plint. Mijn ervaring: keurig op tijd, prettig in omgang, denkt mee en onduidelijkheden worden netjes eerst besproken.

leuke klus om te doen, en een zeer mooi appartement!!

Reactie geplaatst 21 dec 2009
    Beoordeeld op 11 dec 2009
    scheidingsmuur met deur plaatsen
    De opdracht is met vakmanschap uitgevoerd door Robert. Het ziet er prachtig uit en we gaan hem absoluut aanraden aan iedereen die het vraagt. Bedankt nog!!! Christine Bakker Eddie Bouwman

thnx voor de mooie recensie, was een leuke klus om te realiseren, ben blij dat jullie tevreden zijn!

Reactie geplaatst 11 dec 2009
    Beoordeeld op 27 nov 2009
    planken maken in werkkast
    Vandaag is de klus geklaard naar alle tevredenheid,Robert kwam al binnen 2 dagen opmeten en vandaag zijn de planken gemaakt,zelfs nog mooier dan we bedacht hadden,meedenken heet dat ;) Meer dan tevreden dus en een goede beoordeling meer dan waard!

ben blij dat jullie heel tevreden zijn,heb de beste timmerman die ik heb gestuurd en daar is het resultaat dan ook naar.

Reactie geplaatst 27 nov 2009