Van Berkel

Van Berkel beoordelingen (62)

• Review door jan-eric, Alblasserdam
    Beoordeeld op 18 mrt 2011
    betonvloer met vorstrand
    alles ging volgens afspraak en binnen de geplande tijd ( was zelfs eerder klaar ). ook heeft hij gelijk de stroom kabels en en waterleiding verwerkt in de betonvloer. heb bij alles een 10 gegeven omdat alles volgens afspraak gedaan is en er niks op aan te merken valt. ook heeft hij gelijk de inrit van de garage meegestort. aardige vent, keurig op tijd, werkt hard en netjes en dat voor een goede eerlijke prijs.
  • Review door Robin, Oudorp
    Beoordeeld op 26 jan 2011
    Beton storten in garage
    prima kerel, beton ligt er mooi in.
  • Review door Polder, Oude-Tonge
    Beoordeeld op 16 nov 2010
    Betonvloer storten garage
    Ik heb deze man 2x opgebeld en 2x zou hij terugbellen, maar heeft dit niet gedaan. Wat zou er gebeuren op de dag dat hij eventueel de opdracht zou komen uitvoeren? Komt hij dan ook niet opdagen????
    (Bewerkt op 29 nov 2010)

heb een paar weken in het ziekenhuis gelegen ivm uitslag

Reactie geplaatst 29 nov 2010
  • Review door Walter Zwanenberg, Boxtel
    Beoordeeld op 15 sep 2010
    sneldrogende cementdekvloer in garage
    Wil van Berkel is een sympathiek hardwerkende vakman. Heeft een heel nette cementdekvloer gelegd. Een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veghel
    Beoordeeld op 22 jul 2010
    Geisoleerde vloer voor serre maken
    Wil van Berkel is een goede vakman en een prettige persoon. Hij neemt de tijd en doet erg zijn best om goed werk af te leveren. Dit alles voor een zeer scherpe prijs. Ik heb zelf meegeholpen wat later verrekend is met de prijs. Top. Bij een volgende vloer bel ik Wil !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 17 jul 2010
    vloer storten tbv garage
    De heer van Berkel is een vriendelijke vakman die zeer flexibel is. Ik ben tevreden met het resultaat, al blijven aanpassingen nodig nu er gemetseld wordt. Dit is een bijkomstigheid van bouwen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 26 jun 2010
    Storten betonvloer garage
    Over Wil van Berkel; Zeer kundige sympathieke vakman. Komt zijn afspraken op tijd na. Werkt netjes en geordend. Blijft liever een paar uur langer om perfect werk af te leveren. Maakt een eerlijke prijs en levert kwaliteit materialen. Een aanrader voor een ieder die een mooie vloer voor een nette prijs zoekt. Bedankt Wil voor de mooie vloer, deze verslijten we de rest van ons leven niet meer. We zouden ook graag de volgende klus (schuur voor) door jou willen laten uitvoeren. Vriendelijke groet, Pierre en Sylvia
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 1 jun 2010
    Betonvloer maken in garagebox
    Van Berkel is naar mijn idee een vakman van het juiste stempel. Hij komt zijn afspraken na, werkt tegen een zeer reëel bedrag en weet naar mijn idee waar hij mee bezig is. Ik heb zijn gegevens opgeslagen voor een volgende opdracht.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 21 mei 2010
    Garagevloer
    Wil van Berkel is een ervaren vakman, die een product van hoge kwaliteit aflevert. Het was prettig met hem zaken te doen. Ik beveel hem van harte aan.