Tuinreconstructie Van de Griend

Tuinreconstructie Van de Griend beoordelingen (67)

• Review door Annelies, Utrecht
    Beoordeeld op 14 nov 2016
    Tegels leggen
    De jongens van Tuinrecontructie konden mijn tuin op korte termijn bestraten. Dit hebben zij uitstekende en snel gedaan! Alles is netjes ingezaagd en de voegen zijn ook ingeveegd met anti-onkruid zand. Nogmaals bedankt hiervoor!
  • Review door Sander, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 jun 2016
    Opnieuw aanleggen tuind
    Eerste contact was gelijk een uitgewerkte offerte, zodat je kan zien waar je aan toe bent. We hadden al een ontwerp, en men heeft goed geholpen bij het kiezen van de juiste invulling en kwam met goede voorstellen voor materialen. De tuin is eerst netjes leeggehaald, daarna secuur betegeld, er zijn verhoogde borders aangelegd en er is een pergola gebouwd. Alles precies zoals ontworpen. Vanwege het weer en vertraging van de levering van materialen met een beetje vertraging uitgevoerd, maar wel binnen 2 weken klaar. En met garantie van een jaar op het uitgevoerde werk. Aardige en nette mensen, die aan het einde van de dag telkens alles netjes achterlieten en aan het einde van de klus nog even hielpen de zware dingen terug in de tuin te zetten. Erg tevreden met het eindresultaat, enige minpuntje dat ik kan bedenken is een boorfoutje in een van de pergolapalen, maar dat valt amper op. Ik beveel vd Griend tuinconstructie van harte aan, en zou ze zeker nog een keer vragen voor een nieuwe klus.
  • Review door Aaron, Spijkenisse
    Beoordeeld op 8 jun 2016
    Coniferen 20 meter weghalen uit de grond
    Zijn hard werkende mensen maar helaas te weinig kennis van bepaalde zaken. En helaas geen goed materiaal waar ze goed mee kunnen werken Het hele gebeuren zou ongeveer 3 aan 4 dagen duren werden er zes. Had een vaste offerte op laten maken om de coniferen uit de grond te laten halen. zouden niet meer kosten bij komen moest wat fotos opsturen van de coniferen. Was duidelijk zij men nogmaals gevraagd moet u niet komen kijken nee we hebben een goed beeld van de situatie. Nu het volgende coniferen omgezaagd maar niet uit de grond. Stonden 25 stompen boven de grond ik vroeg die zouden toch uit de grond gehaald worden. Nee dat moest ik anders zien. Ik vertelde dat dat geen afspraak was.Na veel aandringen en meer betalen wat niet de afspraak was wilden ze wel een frees huren. Was niet volgens de afspraak wat ik op werkspot zetten coniferen uit de grond halen. Nog wat men heeft er een port deur ingezet pasten echt niet. Mail gestuurd kreeg na een paar dagen antwoord met een filmpje hoe ik het moet doen. Vertelde wel als ik er niet uitkomt even contact zoeken. Maar ik heb er zo de balen van moest wat van de paal afschaven kan hem met de moeren niet meer opdraaien. Na veel schaven past hij eindelijk. En er zouden rvs materialen gebruikt worden waren helaas verzonken schroeven en beugels.Waar ik wel voor betaald hebt. Daar heb ik ook geen antwoord opgehad.
  • Review door Helen, Rijswijk
    Beoordeeld op 12 mei 2016
    Terastegels.
    Onze ervaring is goed. De mannen hebben hard gewerkt en in 2 dagen onze tuin van nieuwe tegels voorzien. Ook werken ze netjes en ruimen alles op.
  • Review door Ruud, Naaldwijk
    Beoordeeld op 26 apr 2016
    opnieuw herbestraten tuin 26 m< eventueel met nieuwe stenen 10 bij 10
    Ruud Alsemgeest tevreden met Tuinreconstructie Van de Griend ? Ja het is erg mooi geworden de voorbereiding had beter gekund de vraagstelling wat de opdracht precies inhield had beter gekund dan waren verrassingen uitgebleven ,op het vakmanschap niet meer dan lof ook de nazorg is goed garantie komt men na , resumerend aan te bevelen aan een ieder met eenzelfde opdracht.
  • Review door Wim, Maassluis
    Beoordeeld op 21 apr 2016
    verwijderen heg en plaatsen tuinafscheiding
    Onze ervaringen met het bedrijf zijn positief. In prettig overleg is een sympathieke prijs overeengekomen en het werk is op tijd en naar behoren gedaan.
  • Review door Wouterina, Vinkeveen
    Beoordeeld op 21 mrt 2016
    Tuin mooi maken
    Ik geef de heren van de Tuinreconstructie van de Griend een dikke pluim voor het harde werken. Na de tuinrenovatie is de tuin voorzien van nieuwe bestrating. Deze werden ook netjes verzorgd door hun. Nu kan ik eindelijk genieten van mijn tuin! Nogmaals bedankt heren!
  • Review door Mark, Den Haag
    Beoordeeld op 27 jan 2016
    Tuinaanleg 20 vierkante meter
    Uiterst tevreden over het bedrijf Tuinreconstructie van de Griend. Jonge hardwerkende mannen met genoeg kennis in huis. Mijn kleine tuin is netjes herbestraat en nauwkeurig afgewerkt. Was in sommige opzichten wel iets duurder, maar daar heb ik kwaliteit en geen zorgen aan over gehouden.
  • Review door Milan, Delft
    Beoordeeld op 8 dec 2015
    Coniferen rooien, schutting plaatsen, tuin aanleggen
    Op het oog een mooie tuin afgeleverd, maar in het proces en de details veel dingen laten liggen. Terras scheef aangelegd. Voortuin te laag aangelegd. Bloembak is scheef gaan hangen. Schuttingdeur niet goed. Overal schroefjes vergeten (of bespaard?). Een paar dingen zijn aangepast, maar voor overige zaken beroept hij zich op welles/nietes. Voortuin zou hij nog komen repareren, maar na wederom ziek gemeld te hebben voor een afspraak is hij niet meer komen opdagen. Onlogische keuzes gemaakt en niet overlegd met mij. Communicatie matig. Vooraf wilde hij al een flinke aanbetaling, hiervan hebben we na lang overleg deels van afgezien.
  • Review door Paula, Den Haag
    Beoordeeld op 23 nov 2015
    Met spoed gezocht: hovenier
    Ik ben zeer tevreden over Tuinreconstructie van de Griend! Zij hebben zeer hard gewerkt afgelopen week, ondanks de regen van de afgelopen dagen staat er nu een prachtige hardhouten schutting & heb ik met de nieuwe bestrating geen last meer van water wat blijft staan alles loopt netjes weg. Ik wens jullie verder veel succes met jullie bedrijf!