Tuinbedrijf "Kwantgarden"

Tuinbedrijf "Kwantgarden" beoordelingen (117)

Beoordeeld op 19 nov 2015

50 vierkantige meter tuin uitgraven 20 cm en op hogen met zand

Kwantgarden is een hard werkende man die zijn opdracht perfect heeft uitgevoerd. Een aanrader voor iedereen die zijn tuin wil uitgraven en ophogen met zand.
  • Review door Rob, Almere
    Beoordeeld op 20 aug 2015

afgraven tuin en afvoeren en storten zand voor bestrating

Kwantgarden, is Fred, is een prima bedrijf om zaken mee te doen. Belangrijk is een heldere communicatie over wat te doen en wat niet, en daar is fred een kei in. Erg flexibel! Na afgraven en zand storten, besloten om de klus uitgebreid met het uitvoeren van de bestrating!!!! Het resultaat is er ook naar!!! Prima job en prima zaken partner dus!
  • Review door S.B., Almere
    Beoordeeld op 19 mei 2015

Afgraven en afvoeren oprijlaan

Fred, bedankt alles is super door je geregeld en uitgevoerd. Ook het afvoeren van de grond is zeer netjes gedaan. Alles perfect schoon achtergelaten. Je bent een voorbeeld van een vakman met hart voor zijn werk.
  • Review door Rene, Rijswijk
    Beoordeeld op 9 mei 2015

afvoeren aarde met gras en zand neerleggen

vorige jaar gras eruit laten halen en vervangen door zand zodat de tuin kan worden betegeld. Afspraak gemaakt en de klus was snel voor elkaar.
  • Review door Alexander, Vlaardingen
    Beoordeeld op 8 mei 2015

Grond overschot verwijderen uit tuin

opdracht ging niet door, opdrachtgever dacht wel mee naar een oplossing, maar communicatie omtrent het geheel kon handiger..
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 30 apr 2015

Tuin afgegraven en ophogen

Vorige jaar andere woning aangeschaft, met een jungle als achtertuin. Geprobeerd te onderhouden wat echter onmogelijk was door de wildgroei. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een partij die de gehele tuin ca. 100m2 kon afgraven en afvlakken met schoon zand. Via werkspot in contact gekomen met Fred van Kwantgarden die de volgende dag zo vrij was om in de avond te komen kijken. Ze hebben snel en netjes gewerkt zoals beloofd. Daarnaast is het fijn dat ze meedenken en oplossing zoeken welke binnen mijn budget past. Met Fred is het prettig communiceren, no nonsens en oplossingsgericht. Een aanrader als je het goed en op de juiste manier wil hebben.
  • Review door CM, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 22 apr 2015

tuin afgraven en zand storten

Nette prijzen, werk keurig, goede afspraken en komt ze ook na! Helemaal top!
  • Review door Marcel, Bussum
    Beoordeeld op 3 apr 2015

Uitgraven zand/vervangen door tuinaarde 80m2 tbv gras/35m2 tbv borders

Vanaf het eerste snelle contact tot afronding was samenwerking plezier, snel, betrouwbaar. Fred dacht goed mee met ons en we zijn blij hem via Werkspot te hebben gevonden. We bevelen Kwantgarden van harte aan!
    Beoordeeld op 11 mrt 2015

15-20 cm uitgraven, drainage achtertuin, nieuwe grond en egaliseren

Prima werk geleverd van Fred en zijn mannen! Goed, snel en betalbaar.Ik ben heel blij met het resultaat. Dikke 10 verdiend!
  • Review door Cedric, Amersfoort
    Beoordeeld op 4 mrt 2015

schelpenpad vervangen voor grit

ervaring is goed! De klus kon snel geklaard worden en mooi resultaat! Fred was goed bereikbaar en makkelijk in overleg, een aanrader!