Tuinbedrijf "Kwantgarden"

Tuinbedrijf "Kwantgarden" beoordelingen (117)

• Review door Nathalie, Almere
    Beoordeeld op 25 jan 2018

Vijver en kiezels verwijderen achtertuin

Fred reageerde snel, kon op korte termijn komen voor een passende offerte en niet veel later stond hij met zijn graafmachine in mijn tuin. Binnen een week na plaatsen opdracht was mijn hele tuin gedaan voor een schappelijke prijs. Ik beveel Fred zeker aan!

Beste Nathalie, Bedankt voor je positieve referentie, ik heb het heel erg graag gedaan voor jullie en bedankt voor de goede zorgen. En heel erg veel plezier van je werkunit. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 25 jan 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mijnsheerenland
    Beoordeeld op 5 nov 2017

Tuin afgraven

Zeer goede ervaring met Fred. Vriendelijk, betrouwbaar en... heeft de tuin ook nog eens prima uitgegraven. Ik kan Kwantgarden iedereen aanbevelen!
    (Bewerkt op 25 jan 2018)

We hebben het heel erg graag gedaan voor u

Reactie geplaatst 25 jan 2018
    Beoordeeld op 23 sep 2017

Tuinen afgraven, afvoeren en zand leggen circa 294m2

Al diverse opdrachten via werkspot laten verrichten en dit is mijn eerste review die ik achterlaat omdat ik zeer tevreden ben over de service die Fred biedt en tegen een schappelijke prijs. Fred heeft onze tuin en van 3 andere buren de afgegraven, zand afgevoerd en zand aangevuld. Fred was erg flexibel en kon op een zeer korte termijn de opdracht uitvoeren. Communicatie was als prettig ervaren. Ik zou Fred aanraden voor eenzelfde opdracht.
    (Bewerkt op 24 sep 2017)

Beste Twing, Ik wil je enorm bedanken voor de positieve review. Ik heb het graag voor jullie gedaan en ik hoop dat jullie een pracht van een tuin krijgen. Hartelijke groet, Fred kwantgarden

Reactie geplaatst 24 sep 2017
  • Review door Suzanna, Lelystad
    Beoordeeld op 29 jun 2017

Tuin uitgraven nieuwbouwwoning

Beste Suzanna, Bedankt voor het cijfer wat je mij gegeven hebt voor het grondwerk, We gaan deze week volle zin je achtertuin betegelen. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 29 jun 2017
  • Review door Magreet, Hilversum
    Beoordeeld op 28 jun 2017

Egaliseren tuingrond tbv graszoden

Fred reageerde snel op mijn opdracht en kon dezelfde middag nog langs komen om het te bekijken. Gezien het project voor ons haast had, heeft hij na wat passen en meten ons een week later uit de brand geholpen. De tuin ca 75m2 werd omgespit met een frees, geegaliseerd, bemest en de graszoden liggen er mooi groen bij :-). Daarnaast is hij netjes in de communicatie en betrouwbaar. Er moest minder zand dan gedacht afgevoerd worden en dat verrekende hij uit zichzelf direct in de prijs. Zeker een aanrader.

Beste Margreet, Bedankt voor de review, ik heb het ook voor jou, heel graag gedaan en veel plezier van jullie tuin. Hartelijke groet, Fred, Kwantgarden

Reactie geplaatst 28 jun 2017
  • Review door Karim, Rotterdam
    Beoordeeld op 20 jun 2017

Afgraven 12 tuinen op zeer korte termijn (mei 2017)

Prima ervaring. Konden op korte termijn en hebben de klus goed en naar tevredenheid uitgevoerd. Altijd overleg over onduidelijkheden en/of planning en er was ook nog ruimte voor wat extra werk zonder probleem. Werk netjes uitgevoerd en alles ook netjes achtergelaten. Een aanrader dus!
    (Bewerkt op 28 jun 2017)

Beste Karim, Bedankt voor je positieve review. Ik heb het graag Voor jullie gedaan en misschien tot een volgende keer. Hartelijke groet, Fred

Reactie geplaatst 28 jun 2017
  • Review door Silvester, Almere
    Beoordeeld op 5 mei 2017

Tuin afgraven met spoed!

Het werk (tuin afgraven, grond afvoeren, zand storten en aantrillen) werd snel en vakkundig uitgevoerd. Fijne communicatie waardoor we andere werkzaamheden ook willen bespreken om uit te laten voeren door Kwantgarden.
    (Bewerkt op 6 mei 2017)

Beste Eliane, Bedankt voor de positieve review, ik heb het heel graag voor jullie gedaan en hoop in de toekomst nog meer klussen voor jullie te doen. Heel veel woonplezier in jullie prachtige nieuwe huis. Hartelijke groet, Fred van der Veldt Kwantgarden

Reactie geplaatst 6 mei 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 3 mei 2017

Afgraven en afvoeren tegels/gras

Uiteindelijk alles afgegraven, afgevoerd en gevuld met zand, prima ervaring. Kostte wel wat tijd qua afstemming, maar uiteindelijk prima werk en ziet er netjes uit. Zeker aan te bevelen

Beste Glenn, Hartstikke bedankt voor je positieve review, qua afstemming is het toch nog goed afgelopen, je weet, Maart, April en Mei zijn enorm drukke maanden. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 3 mei 2017
  • Review door Zahraa, Den Haag
    Beoordeeld op 22 apr 2017

Tuin 20 cm uitgraven, afvoeren en opvullen met zand

Heel erg tevreden met de werkzaamheden die zijn uitgevoerd. Na het uitgraven van de tuin, heb ik gevraagd naar een offerte voor het betegelen van de tuin. Komt afspraken zeer goed en heel blij met t resultaat! Zeer zeker aan te raden.
    (Bewerkt op 25 apr 2017)

Beste Zahraa, Bedankt voor de positieve review, jullie zijn erg symphatieke mensen en wij hebben de klus erg graag gedaan voor jullie. Veel plezier van jullie tuin. Hartelijke groet, Fred Kwantgarden

Reactie geplaatst 25 apr 2017
  • Review door Rita, Almere
    Beoordeeld op 14 apr 2017

Tuintegels aanleggen

Wij zijn super enthousiast over het werk dat Fred van Kwantgarden voor ons heeft gedaan. Echt een vakman. En een man van zijn woord. Geen praatjes, geen vooruitbetaling, geen loze beloftes. Wij raden Fred aan al onze vrienden en familie aan.
    (Bewerkt op 17 apr 2017)

Beste Rita. We hebben het graag voor jullie gedaan, heel veel plezier van jullie nieuwe tuin. Hartelijke groet, Fred

Reactie geplaatst 17 apr 2017