Triple X Parket & Klussenbedrijf

Triple X Parket & Klussenbedrijf beoordelingen (196)

• Review door Brenda, Uitgeest
    Beoordeeld op 27 mrt 2015
    Diagonale vloer leggen
    Triple X: scherpe prijs en goede referenties! Een juiste keuze!!! Ton heeft de parketvloer prachtig gelegd en in de olie gezet. De vloer is diagonaal gelegd. Dit is geheel anders dan anders, maar helemaal geweldig. Nog steeds! Iedereen die binnenkomt geeft alleen maar complimenten... Mocht de vloer toe zijn aan een opknapbeurt dan weet ik waar ik moet zijn: Triple X Parket!
    (Bewerkt op 28 mrt 2015)

Hallo Brenda. bedankt voor deze geweldige referentie. daar doe ik het voor... als er wat is gewoon even bellen ok? groetjes van ton.

Reactie geplaatst 28 mrt 2015
  • Review door Kato, Wormerveer
    Beoordeeld op 10 mrt 2015
    Schuren en bewerken met kleur
    Goede ervaring met Ton. Vriendelijke man die goed inzicht heeft hoe de vloer aan te pakken naar wens. Een keer afspraak vergeten, maar direct erna snel ingehaald. Mooi resultaat van de vloer, paar plekjes met white wash vergeten. Wel met de onderhoudszeep bij kunnen werken.
  • Review door W., Oegstgeest
    Beoordeeld op 24 feb 2015
    houten vloer schuren en whitewashen
    Zeer positief, afspraken en prijs werden keurig nagekomen. De vloer is prachtig geworden (mooier dan hij ooit was). En fijn dat Ton nog even een deurmat kon regelen. Een dikke 10!!!
    (Bewerkt op 28 feb 2015)

een 8 als cijfer doet me al goed ! een 9 nog meer...... maar als ik een 10 krijg dan krijg ik een kleur... geweldig en bedankt ! Ton.

Reactie geplaatst 28 feb 2015
  • Review door Aldo, De Meern
    Beoordeeld op 28 jan 2015
    Onderhoud aan houten vloer (schuren en behandelen
    Wij hebben onze vloer laten schuren en in de olie laten zetten! Het is weer of we in een nieuw huis wonen! Ton heeft als extra ook nog nieuwe plinten geplaatst. Ton bedankt voor je advies en het mooie eindresultaat! Aldo Zwijgers
  • Review door Marc, Utrecht
    Beoordeeld op 24 jan 2015
    eikenhoute vloer schuren en olien in HAARLEM op 4 Dec
    Ton heeft uitstekend werk geleverd. Vooral het meedenken sprak mij erg aan. Bovendien heeft hij een uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding. Ik zou Ton aan iedereen aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 28 dec 2014
    schuren vloer
    Hoofddorp 22-12-2014. Zeer tevreden met het resultaat. Ton kwam alle afspraken na en dacht mee. Het was rond de 45 m2 eiken vloer, deze was in de hardwaxolie. Wij wilden schuren en in whitewash olie zetten. Vloer was erg donker, nu is hij mooi licht. Ton werkt zo door, weinig tijd voor koffie en een enkel koekje...
  • Review door Nick Snijders, Amsterdam
    Beoordeeld op 21 dec 2014
    geoliede Jatoba vloer schuren en daarna lakken (dus niet meer olien)
    Op onze donker rood/bruin geoliede Jatoba vloer waren we uitgekeken. In overleg met Ton hebben we ervoor gekozen de vloer te schuren en te lakken met een transparante matte lak, waardoor het hout de oorspronkelijke lichte kleur behoudt. Wat een geweldig resultaat! We hebben een compleet nieuwe vloer teruggekregen! Ton is een op en top vakman die ervan houdt nét een stukje extra kwaliteit te leveren. Hartelijk dank voor onze nieuwe vloer
  • Review door Martijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 15 aug 2014
    Vloer aanhelen, schuren en olien
    Hoe Ton het voor elkaar krijgt, mag Joost weten. Hij heeft in mijn aanbouw een nieuwe eiken houten vloer gelegd en die keurig aangeheeld met mijn oude vloer. Geschuurd, gepolijst en gelakt en mijn vloer ziet er nu prachtig uit. Tegen een zeer scherpe prijs, mijn complimenten.
  • Review door Ymca, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 jul 2014
    Vloer schoonmaken en in de was zetten
    De service is heel goed. Ton is een aardige man die veel service biedt en veel extra's doet. Alles voor een heel goede prijs. De vloer ziet er heel goed uit en ook de andere klussen zijn goed uitgevoerd.
  • Review door Angelique, Avenhorn
    Beoordeeld op 5 jul 2014
    Eiken vloer schuren en lakken.
    Vakmannen!! Ze hebben onze eiken vloer die vol met vlekken zat als nieuw gemaakt. Er werd netjes gewerkt. En nieuwe plinten geplaatst. Wij kunnen ze iedereen aanraden. Bedankt!!
    (Bewerkt op 6 jul 2014)

Dank je wel Angelique en wim ! het was een lastige klus ivm de vlekken die erg diep zaten . maar ik ga niet eerder weg voordat een klant tevreden is. en dat waren jullie..... maar die vlekken komen nu niet meer terug ! want de skylt lak die is gebruikt is erg mooi en absoluut bestendig tegen alles wat de vloer aan gaat vallen ! veel plezier met de vloer, en goed om te horen dat er weer een tevreden klant is. en gewoon even bellen als er wat is ok? groetjes van Ton

Reactie geplaatst 6 jul 2014