Triple X Parket & Klussenbedrijf

Triple X Parket & Klussenbedrijf beoordelingen (196)

• Review door Cindy, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 6 jul 2012
    schuren en/of olieen en lakken eiken vloer
    18-06-12 Fam. Horsman-Nieuw Vennep Eiken vloer laten schuren en in de olie gezet door Ton. Zijn er erg blij mee vloer is enorm opgeknapt en wordt eigenlijk steeds mooier. Absoluut een aanrader, betrouwbaar, denkt mee en zeker niet onbelangrijk een prima prijs. Ton bedankt, wij kunnen er weer jaren tegen aan.
  • Review door Gerda, Amsterdam
    Beoordeeld op 3 jul 2012
    grenen vloer opknappen
    Wat een mooie klus heb je geleverd Ton, ontzettend bedankt. De grenenvloer is weer als nieuw! Echt geweldig, ik ben er erg blij mee. Gerda Schouten.
  • Review door Onno, Hoofddorp
    Beoordeeld op 25 jun 2012
    Eikenhouten vloer schuren en lakken
    Vloer ziet er weer als nieuw uit, en dat was een flinke klus die door Ton in zijn eentje binnen een dag is geklaard, en ook nog voor de laagste prijs. We zijn zeer tevreden met resultaat.
  • Review door Wiske, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 jun 2012
    vloer schuren en oliën
    Geweldige vakmensen. No nonsense, snel en accuraat. Nadat de vloer afgeschuurd, gepolijst en geolied is heb ik nog uitstekend advies gekregen over het onderhoud. Deze vakman is een absolute aanrader. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 11 jun 2012
    schuren en olien
    Klus afgehandeld volgens afspraak. Professionele mannen. De vloer is als nieuw
  • Review door L., Den Helder
    Beoordeeld op 1 mei 2012
    Schuren & oliën vloeren
    Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
  • Review door J., Diemen
    Beoordeeld op 15 apr 2012
    vloer schuren en olien
    Ik had mijn Afzelia vloer behandeld met verkeerde olie. We kozen Ton uit een aantal aanbiedingen: goede prijs, maar vooral een duidelijk verhaal over hoe je met Afzelia om moest gaan. Gaf hier en daar een advies ('grotere deurmat, regel ik voor jullie') en zei dat we d'r niet zo tegenop moesten zien:). Met collega de vloer geschuurd en in de olie gezet. Toen dat een heel 'schraal' resultaat opleverde, is hij opnieuw gekomen om de vloer alsnog in de wax olie te zetten. Dat was trouwens met de Paasdagen(!). Toen ook maar meteen de onderhoudsolie eroverheen en ingeboend. Het resultaat is nu veel mooier. Niet gek om ertegenop te zien, het schuren van zo'n Afzelia vloer uiteindelijk, Ton! Hij is nog niet helemaal 'gevoed', de vloer. Binnenkort doen we er nog wat onderhoudsolie over...
    (Bewerkt op 16 apr 2012)

Hallo Joke. Bedankt voor de mooie referentie ! en welja... afzelia is nu eenmaal een lastige vloer om te behandelen. maar uiteindelijk gaat het om het resultaat ! en omdat jullie al genoeg stress hadden met de opknap beurt van de woning, maakt het mij dan ook niet uit om met de paasdagen ervoor te zorgen dat de woning weer ingericht kon worden. geniet ervan en zoals ik als zei... gewoon bellen als er iets is ok? groetjes van Ton.

Reactie geplaatst 16 apr 2012
  • Review door Joes, Voorhout
    Beoordeeld op 25 mrt 2012
    Schuren en hardwax olieen eiken parketvloer
    Ton en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Waren netjes op tijd, werkte allebei keihard, dachten mee in soort olie (white wash gekozen) en communiceerde goed. Dus zeker een aanrader! Voor een goede prijs, ging alles in de verbouwing maar zo vlekkeloos.
  • Review door Marcel, Edam
    Beoordeeld op 15 mrt 2012
    schuren, olieen en v-groef freezen
    Tussen meer dan 10 vakmannen/bedrijven heb ik grond van de prijs en referenties gekozen voor TripleX van Ton Schol uit Heemskerk. Ton gaf aan ter plaatse en op de dag van de werkzaamheden het beste te kunnen overleggen hoe de vloer te behandelen. Het betrof een houten vloer in een ons nieuwe huis, een bestaande woning. De houten vloer was erg redelijk slecht aan toe. Na behandeling ziet de vloer er weer supergoed en als nieuw uit. Er is zelfs een extra klusje opgepakt, een massief houten plintje bij de openslaande deur. Mooi opgelost en niets extra's voor gerekend. Vakwerk. Ik zou TripleX zeker aanraden. Goed vakmanschap voor een eerlijke prijs !

Heyy Marcel. ik heb begrepen dat je je best hebt gedaan om eerder thuis te komen om het resultaat te zien en om kennis te maken. maar met Ina is het veel beter om de vloer te bespreken... want ten slotte is de vrouw in huis de baas toch? haha ik heb zelfs de gok genomen om de vloer al voor een gedeelte te behandelen voordat ik je vrouw erbij haalde ! Ze gaf van te voren aan wat ze wilde en ik had daar al een idee over. en als je het op een groot oppervlakte laat zien dan weet je precies waar je dan aan toe bent ! super bedankt voor de mooie referentie ! en een beetje service ivm de plint dat is gewoon normaal. het is m,n werk en als ik de plinten toevallig bij me heb doe ik dat gewoon... veel woonplezier in de nieuwe woning en op de nieuwe vloer ! en bellen als er wat is ok? Ton

Reactie geplaatst 15 mrt 2012
  • Review door Sander, Bergen
    Beoordeeld op 12 mrt 2012
    Grenen vloer schuren + white wash
    Onze vloer is prachtig geworden dankzij Ton en zijn maat Andre. Betrouwbare vakmensen, meedenkers en duidelijk in hun communicatie! Wij durven deze mensen bij iedereen aan te bevelen. Ton en Andre bedankt en wie weet tot ziens!