Triple X Parket & Klussenbedrijf
Triple X Parket & Klussenbedrijf beoordelingen (196)
Review door Iny, Hoorn Beoordeeld op 6 feb 2013Beoordeling: 5 van 5Review door johan, Katwijk johan, Katwijk
Beoordeeld op 1 feb 2013Beoordeling: 5 van 5Schuren en kleurenEen echte aanrader is deze vakman. Werkt netjes en komt zijn afspraken na.Reactie van de vakman:
Helemaal geweldig Johan ! bedankt voor deze mooie referentie ! ik wens jullie veel plezier in de nieuwe woning ! en ik ben blij dat ik er een bijdrage aan heb kunnen doen ! groetjes van Ton
Reactie geplaatst 1 feb 2013Review door Corine, Hoorn Corine, Hoorn
Beoordeeld op 21 jan 2013Beoordeling: 5 van 5Eiken lamelparketvloer schuren en olieenComplete offerte, goede communicatie en uitstekende uitvoering van de klus. Wij zijn erg tevreden!Review door Guido, Amsterdam Guido, Amsterdam
Beoordeeld op 20 dec 2012Beoordeling: 5 van 5Grenen parket schuren en lakkenBij de koop van ons appartement hebben we de conditie van de vloer niet helemaal goed ingeschat. Ton bleek onze redding te zijn. Hij heeft uitstekend meegedacht en is met een oplossing gekomen. Door persoonlijke omstandigheden laten de laatste eindjes nog even op zich wachten, maar we hebben er vertrouwen in dat het helemaal goed komt. Ton is een vakman ... ook nog met humor :-)Review door Sebastiaan, Alkmaar Sebastiaan, Alkmaar
Beoordeeld op 7 dec 2012Beoordeling: 4 van 5Schuren en lakken van eiken vloerWij hebben onze lastige vloer laten schuren en opnieuw laten olieën. Dit heeft Triple X goed gedaan, eerste keer schuren was niet helemaal goed gegaan, maar is direct netjes opgelost. Ik kan Triple x aanraden.Review door F.vd Stoom, Amsterdam F.vd Stoom, Amsterdam
Beoordeeld op 9 nov 2012Beoordeling: 4 van 5Beukenparket vloer schurenZeer tevreden met mijn vloer. Na het schuren en lakken heeft Ton mijn versleten beuken vloer getransformeerd naar een prachtige licht glanzende vloer.Hij heeft mij tijdens de opdracht geduldig en met liefde voor het vak uitgelegd wat de beste opties zijn.Ik ben een tevreden klant en raad hem zeker aan bij anderen.FSReview door Jeroen, Zoetermeer Jeroen, Zoetermeer
Beoordeeld op 25 okt 2012Beoordeling: 5 van 5Eiken vloer schuren en behandelenTon heeft keurig volgens afspraak onze vloer weer helemaal in orde gemaakt. Ziet er prima uit!Review door Maarten, Amsterdam Maarten, Amsterdam
Beoordeeld op 24 okt 2012Beoordeling: 5 van 5Houten vloer kaal schurenDe uiteindelijke klus betrof het volledig kaalschuren en in de olie zetten van +/- 60 m2 vloer. Triple X heeft de klus goed en snel geklaard tegen een zeer schappelijke prijs. Een tevreden klant!Reactie van de vakman:
doet me goed Maarten ! bedankt en als er wat is gewoon bellen ! Ton
Reactie geplaatst 24 okt 2012Review door Leon, Heemstede Leon, Heemstede
Beoordeeld op 23 okt 2012Beoordeling: 5 van 5Schuren en olien bestaande teak parket vloer(Bewerkt op 24 okt 2012)We zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit en betrouwbaarheid van Ton. Onze 10 jaar oude teakvloer was erg beschadigd en uitgebleekt. Na 3x schuren en polijsten bewerkte Ton de vloer met een goede olie die een prachtige diepe en donkeren structuur naar boven toverde. Daarna hebben we de vloer met een (door Ton geleverde) coating bewerkt waardoor de vloer vochtbestendig en nog fraaier werd. Ton is een prima vakman met goed materiaal en adviezen . Van harte aanbevolen!Reactie van de vakman:
helemaal top Leo ! geweldig dat ik van jou deze referentie krijg.. en dat zeg ik omdat je een persoon bent die veel meegemaakt heeft met een grote zaak , en met veel personeel.. en dat daardoor met jou niet valt te spotten.. want daar kijk je gemakkelijk doorheen toch? ik zal altijd mijn best doen voor elke klant. meer kan ik niet doen. heel erg bedankt voor deze opsteker, en als de schutting in de tuin gedaan moet worden hoor ik dat graag ! groetjes van Ton.
Reactie geplaatst 24 okt 2012Review door Reinald, Amsterdam Reinald, Amsterdam
Beoordeeld op 19 okt 2012Beoordeling: 5 van 5Oude massief houten tafel opschuren & white washenZeer makkelijk en flexibel een afspraak gemaakt met Ton! Dinsdag afgesproken om de tafel te bekijken en wat de mogelijkheden waren. Ton kon meteen dezelfde dag beginnen en heeft de tafel einde dag opgeleverd! Het eindresultaat is precies wat ik wilde! Helemaal top! Ik zeg een echte aanrader, snel, precies, op tijd, en fijne prijs. Dank!