Topcreate

Topcreate beoordelingen (28)

• Review door Merel, Utrecht
    Beoordeeld op 7 sep 2023
    Stucen: 25 m² wanden; 7 m² plafonds; Badkamer
    Zeker als in een grote renovatie zit waar niet altijd alles soepel verloopt extra fijn als je een partij inhuurt waarbij alles wel gewoon goed gaat. Communicatie was snel en laagdrempelig, komen afspraken na en werken heel netjes. Daarbij heel flexibel toen de klus tot 2 keer toe uitgesteld moest worden vanwege vertragingen bij een andere partij. En ook nog onbelangrijk: wij zijn hartstikke blij met het eindresultaat. Zeker aan te raden dus!!
    (Bewerkt op 19 sep 2023)
  • Review door Angelique, Kerkdriel
    Beoordeeld op 21 mrt 2023
    Stucen: 60 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Ze konden snel beginnen. 3 slaapkamers in 1 dag klaar. Alles netjes afgeleverd. Reageren goed en snel via WhatsApp. De muren goed strak en mooi gestuct.
  • Review door Gertjan, Meteren
    Beoordeeld op 5 jan 2023
    Badkamer: 5 m²; Complete renovatie, Vervangen meubels, Vervangen sa...
    We zijn erg ontevreden over topcreate. In eerste instantie leek het een betrouwbare aannemer maar heeft erg slecht werk afgeleverd. Tegelwerk was zo slecht dat een deel opnieuw gedaan moest worden. Ook daarna nog niet geheel super. Verder is de installatie van de douchedeur gewoon slecht uitgevoerd. Ook is er schade ontstaan bij de installatie waarbij Topcreate niets wil vergoeden. Ik denk dat als alles goed gaat dit best een prima aannemer is, echter zodra iets niet lekker loopt is het een aannemer die zeer onprofessioneel met klanten omgaat, afspraak niet nakomt en gewoon feiten verdraaid.

Beste Gert-Jan, Door het leveren van b-keus tegels hebben we op onze kosten de vloer moeten vervangen. Doordat er geen informatie werd verstrekt over de douchedeur was het onmogelijk om deze normaal te kunnen monteren. De schade is ontstaan door een douchedeur die spontaan kapot is gesprongen en erkent en vergoed door de leverancier. Jammer dat je een review kunt plaatsen gebaseerd op onwaarheden.

Reactie geplaatst 5 jan 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Culemborg
    Beoordeeld op 24 nov 2022
    Vloer reparatie: Beton Cire; Scheuren, gladheid en onderhoud
    William heeft onze badkamervloer en douchewanden mooi hersteld en een onderhoudsbeurt gegeven. Heel professioneel en komt zn afspraken na. Echt specialist op het gebied van Beton Cire, we raden hem zeker aan!
    Beoordeeld op 31 mrt 2022
    (Bewerkt op 2 apr 2022)

Bedankt voor de review, hier kunnen we iets mee.

Reactie geplaatst 2 apr 2022
  • Review door Edwin, Lelystad
    Beoordeeld op 18 jan 2022
    Stucen: Badkamer; 65 m2 wanden
    Wil, Aad en de rest van het team hebben een ontzettend mooie badkamer gerealiseerd op basis van ons ontwerp. Ze hebben goed meegedacht met de uitvoering en het eindresultaat is voor ons heel goed. Tevens hebben ze de WC’s voorzien van beton cire, dit werd vakkundig gedaan door twee dames die daar echt professionals in zijn. Zij hebben ook nog onze open haard voorzien van beton cire. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!