Thermal Solutions

Thermal Solutions beoordelingen (53)

• Review door Nidheesh, Utrecht
    Beoordeeld op 15 jan 2025
    Vloerverwarming: Onderhoud
    Faizal is truly a wonderful guy to work with. He explains in detail what the problem is and how he is fixing it. When you work with him you also get a feeling that this is a genuine individual and someone who takes pride in his work. He also came the next day and did some follow up work at no extra cost. For any matters concerning underfloor heating Faizal is now my go to guy. I sincerely recommend his services.
  • Review door Ginno, Zoetermeer
    Beoordeeld op 28 dec 2024
    Vloerverwarming: Reparatie
    Hele fijne, vrolijke en gezellige monteur voor onze kapotte vloerverwarming. Het begon met een fijn telefoongesprek waarin hij advies gaf en geheel vrijblijvend was. Hij kwam netjes op de afgesproken dag langs met de benodigde materialen. Ondanks dat er een complicatie optrad tijdens het demonteren en er een lekkage ontstond is hij direct het probleem aan gaan pakken en heeft het verholpen. Alles werd netjes achtergelaten en we hebben weer een goede warme vloer! Heel tevreden met het resultaat en klantvriendelijkheid!
  • Review door Wilm, Maarn
    Beoordeeld op 24 dec 2024
    Vloerverwarming installeren of vervangen: 45 m²; Repareren
    Na het plaatsen van onze opdracht heeft Fais snel contact met ons opgenomen. Hij heeft duidelijk de werkwijze uitgelegd en kon ons de volgende dag helpen. Door alle mogelijke scenario's te doorlopen kwamen we uiteindelijk tot de oorzaak van het probleem met de vloerverwarming. Ik had eerder al drie andere over de vloer gehad die het niet op konden lossen. Het bleek een verstopte afvoerleiding van de vloerverwarming te zijn. Helaas was het op dat moment niet meer mogelijk om direct het probleem op te lossen, maar om te weten wat het probleem was heeft ons echt enorm geholpen. Ik zou Thermal Solutions zeker weer aanraden.
  • Review door Mouhsine, Den Haag
    Beoordeeld op 16 dec 2024
    Vloerverwarming: Reparatie
    Top monteur, top service en heel goed werk. Zeer ervaren en weet waar hij mee bezig is. Heeft het probleem voor mij eindelijk opgelost.
  • Review door Chris, Den Haag
    Beoordeeld op 15 dec 2024
    Vloerverwarming: plaatsen van vloerverwarming 400m2
    We hebben door Thermal Solutions bij Fais onze vloerverwarming laten leggen, de vloer laten storten en een warmtepomp laten installeren. Alles was snel en goed geregeld. Fais is echt een vakman die weet waar hij mee bezig is! Het hele proces verliep soepel, en Fais werkt netjes en vakkundig. Hij denkt mee, houdt zich aan de afspraken en levert kwaliteit. We zijn superblij met het resultaat! Als je een vakman zoekt voor vloerverwarming of een warmtepomp, kunnen wij Fais Vloerverwarming van harte aanraden. Top service en top werk en daarbij een goed service contact.
  • Review door Noman, Rotterdam
    Beoordeeld op 9 feb 2023
    Vloerverwarming: Reparatie
    highly unprofessional guy, made the appointment 2 times but never appeared. Do not answer phone calls as well