Teuling totaalonderhoud & dakbedekking

Teuling totaalonderhoud & dakbedekking beoordelingen (32)

• Review door Monique, Rotterdam
    Beoordeeld op 3 mei 2021
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Puntdak
    Dak van schuur vernieuwd, goed werk geleverd. Aardige mannen, verstand van zaken. Zou ze bij iedereen aanraden!
  • Review door Bart, Rijswijk
    Beoordeeld op 2 mei 2021
    Dakdoorvoer: Nieuw doorvoerkanaal plaatsen
    Top service! Aan de hand van wat uitleg en een aantal foto’s wist hij een heel nette prijs te maken. Vanwege onverwacht slecht weer, de afspraak een keer moeten verzetten. Heel nette tijdige communicatie hierover per e-mail en snel een nieuwe datum weten te plannen. De dakdoorvoer zit op z’n plek en vooraf heeft hij de isolatie netjes weggehaald zodat ik er uiteindelijk een stuk makkelijker bij kon.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 22 jan 2021
    Dakrenovatie: Afdek platen plat dak/ buitenmuur opnieuw metselen/vo...
    Telling was de enige die reageerde via werkspot. De communicatie was uitstekend, en uitvoering zoals afgesproken. Ik zou hem de volgende keer direct benaderen voor een klus.
  • Review door Kevin, Vlaardingen
    Beoordeeld op 25 nov 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Puntdak
    Afgelopen zomer in contact gekomen met Joey, de communicatie richting de eerste afspraak verliep erg prettig. Na de schouw van het werk een offerte ontvangen met een zeer goede prijs en heel duidelijk uitgewerkt wat er gaat gebeuren en wat elk onderdeel kost. Begin september vlak na onze eerste afspraak heeft Joey de houtrot uit de dakgoten gehaald en vervangen, dakdoorvoeren vervangen en de bitumen dakbedekking vervangen. Al het werk is zeer netjes en zeer strak verricht (en binnen de afgesproken tijd). Een zeer prettige samenwerking, bij de volgende klus bel ik eerst met Teuling totaalonderhoud & dakbedekking.
  • Review door Gemma, Vlaardingen
    Beoordeeld op 10 nov 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen
    We zijn heel blij met het werk wat Teuling totaalonderhoud & dakbedekking voor ons gedaan heeft. De communicatie was goed, hele duidelijke offerte en een mooie prijs. De klus is heel zorgvuldig uitgevoerd. We zijn erg tevreden en kunnen iedereen Teuling totaalonderhoud & dakbedekking aanraden.
  • Review door John, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 2 nov 2020
    Dakrenovatie: 20 m2; Dakbedekking vervangen; Puntdak
    Joey Teuling is een goede vakman die zich aan de afspraken houdt. We hebben nu een geheel nieuw en mooi geïsoleerd dak op ons tuinhuis. Prima werk geleverd en zeker aan te bevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwkuijk
    Beoordeeld op 24 okt 2020
    Dakdoorvoer: Nieuw doorvoerkanaal plaatsen
    Snelle actie en reactie. Prima werk afgeleverd !
  • Review door Frans, Schiedam
    Beoordeeld op 5 sep 2020
    Dakrenovatie: 30 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Alle afspraken perfect nagekomen en de werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Joey Teuling ga zo door en nogmaals bedankt.
  • Review door Anton, Gouda
    Beoordeeld op 3 sep 2020
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Zeer goede ervaring met dit bedrijf dat ons platte dak heeft gerenoveerd. Goede en duidelijke communicatie, snel handelen en goed werk afgeleverd. een aanrader!