Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Ron, Culemborg
    Beoordeeld op 3 apr 2017
    Muur stucen 25m2 moet saus klaar worden
    Goede keuze geweest om frank deze klus te laten doen. Echt een vakman en fijn in de omgang gaf ook nog advies over het repareren van ander stukwerk. Zou frank eenieder aanraden echt een vakman.
  • Review door Pieter-Bas, Huizen
    Beoordeeld op 31 mrt 2017
    Glad stuccen wand gang
    Frank levert een prima en schilderklare wand op, zoals afgesproken. Hij werkt secuur, schoon en denkt mee. Ik ben heel tevreden.
  • Review door Mark, Zeist
    Beoordeeld op 25 mrt 2017
    2 wanden totaal 30 vierkante meter
    Geweldige vakman en fantastisch persoon. Zal hem aan eenieder aanbevelen. Gladder stucwerk zul je niet vinden.
  • Review door Senne, Almere
    Beoordeeld op 20 mrt 2017
    Stucen van 1 wand van 22m2
    Op alle vlakken onderscheid Frank zich van anderen. Hij is een van de goedkoopste, een afsraak inplannen verliep zeer snel en soepel en hij is netjes op tijd gearriveerd. Frank is een ras amsterdammer en lult de oren van je kop (op een prettige manier). Hij werkt snel en heeft voor een prachtig resultaat gezorgd. Verder heeft hij goed meegedacht en is flexibel geweest bij het uitvoeren van een extra klusje. Al met zijn wij zeer tevreden en raden Frank ten zeerste aan.
  • Review door Toon, Hillegom
    Beoordeeld op 13 mrt 2017
    stukadoren ,hal, 14 m2, geen plafond.
    Vandaag om 07.30 was de stukadoor van Gaalen er ,niet eerst koffie maar gelijk aan de slag en dan koffie ,heerlijk ik hou daar van ,niet lullen maar ....stukadoren. Wij moesten ook werken en we hadden afgesproken terwijl wij hem hiervoor niet kenden dat als hij klaar was de deur achter hem dicht zou trekken,prima,en bij thuiskomst was alles prima in orde de wanden waren weer als nieuw. Hartstikke bedankt
  • Review door Donald, Eemnes
    Beoordeeld op 17 feb 2017
    stucen wand in keuken
    Frank was precies op tijd en een prettige vakman die een prachtig strakke wand opleverde in mijn keuken, zeer tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit De Bilt
    Beoordeeld op 1 feb 2017
    Stucen keukenmuren
    Een goede keus gemaakt om Stukadoorsbedrijf van Gaalen te vragen voor mijn klus. Betrouwbaar, snel en een echte vakman! Zelfs toen wij per ongeluk door het muurtje gingen, was Frank bereid nog een keertje langs te komen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 1 feb 2017
    Gladstucen keukenmuren 20m2
    Frank was er op tijd, had snel door wat er gedaan moest worden, gaf deskundig advies over mogelijkheden en onmogelijkheden. Daarnaast erg prettig in de omgang, eerlijk in het advies en prachtig resultaat.
  • Review door Marion, Almere
    Beoordeeld op 31 jan 2017
    Stucen van een slaapkamer
    Zeer tevreden over Frank en het werk dat hij geleverd heeft! Echte aanrader voor iedereen die vakmanschap in huis wil halen. Nogmaals bedankt Frank!
  • Review door M.S.H., Leusden
    Beoordeeld op 31 jan 2017
    Stucen
    Blij dat ik in zee ben gegaan met Frank. Hij kwam mooi op tijd zoals afgesproken, is leuk gezelschap, en heeft ons muurtje superstrak gestuct. Een echte vakman!