Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Emiel, Almere
    Beoordeeld op 6 feb 2018
    Stucwerk
    Na het plaatsen van de opdracht en bel afspraak, kwamen wij snel tot overeenstemming. De gemaakte afspraken waren helder en er werd duidelijk gecommuniceerd. De prijs werd ook meteen afgesproken. Frank werkt netjes en vlot door. Ook voor de overige muren, die ik later wil uitvoeren, wordt Frank weer de stukadoor.
  • Review door Maurits, Ede
    Beoordeeld op 30 nov 2017
    Kamer stucen
    Top ervaring! Er is echt goed werk geleverd, had niet gedacht dat het zo netjes zou worden. Daarnaast is de communicatie vanaf het begin heel duidelijk en vriendelijk geweest en de afspraken zijn 100% nageleefd. Ik kan een ieder van harte aanbevelen om Stukadoorsbedrijf van Gaalen in te schakelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 25 nov 2017
    Muur trapgat glad maken
    Frank kwam op de afgesproken tijd, eerst de klus door besproken daarna afspraak voor uitvoering van stucen van muren van trap, hal en overloop. Prima, mooi afgewerkte muren, kwaliteit/prijs uitstekend. Zal hem zeker aanbevelen.
  • Review door Petra, Almere
    Beoordeeld op 24 nov 2017
    slaapkamer muren stucen
    Helemaal top, ziet er prachtig uit.
  • Review door Nancy, Utrecht
    Beoordeeld op 28 okt 2017
    Plafond badkamer stucen
    Supermooi gestuct badkamerplafond, tot in perfectie. Zeer aardig jolige vakman, na een paar minuten wist ik deze man verstaat zijn vak. Ga hem zeker vragen/aanbevelen voor andere stucklussen.
  • Review door Harm, Alkmaar
    Beoordeeld op 1 okt 2017
    Muur woonkamer stukadoren
    Een echte vakman. Goede prijs en kwaliteit.
  • Review door SJH, Almere
    Beoordeeld op 23 sep 2017
    Wandje stuccen
    Het begon als 'een wandje' stucen. Uiteindelijk wilden we veel meer stucwerk gedaan hebben en Frank heeft ons fantastisch en snel geholpen. Hij heeft ons huis niet alleen heel mooi gestuucd, hij deed het met veel plezier, humor en gezelligheid. Het contact verliep heel soepel en Frank heeft extra werk verzet voor ons zonder daar moeilijk over te doen. Hij heeft meermalen gezegd dat we hem altijd mogen bellen als er nog iets is en dat zullen we zeker doen.
  • Review door Hans, Almere
    Beoordeeld op 8 sep 2017
    Stucken van de keuken
    Frank heeft onze keuken voorzien van een mooie stuclaag. Enorm te spreken over de kwaliteit en de snelheid van het werk, daarnaast een heel gezellig mens om over de vloer te hebben
  • Review door Joanne, Diemen
    Beoordeeld op 10 jul 2017
    Stucen muur woonkamer 16m2
    Heel goed! Communicatie verliep goed en de muren zien er weer strak uit. Ik ben een tevreden klant! Mocht ik ooit nog een stukadoor nodig hebben zou ik hem zeker weer vragen.
  • Review door Mirjam, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 jul 2017