Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door André, Almere
    Beoordeeld op 12 nov 2010

Nieuwbouw appartement schilderen in Almere-Poort

Al vroegtijdig via Werkspot een afspraak gemaakt voor het stuken en spuiten van de muren van onze nieuwbouwwoning in Almere-Poort. Tevens heeft Tonino ook nog een reparatie aan een muur in onze oude woning vakkundig afgerond. Wij zijn zeer tevreden over zowel de prijs, de adviezen en de kwaliteit van de uitvoering. Daarnaast was alles netjes en schoon achtergelaten. Leuk was ook dat Tonino ons nog even nabelde of wij tevreden waren!
  • Review door Nik, Alkmaar
    Beoordeeld op 10 nov 2010

Spuiten nieuwbouwwoning

Het spackspuiten (ca 200 m2) is naar volle tevredenheid uitgevoerd in de door ons gekozen kleur. Laat geen rotzooi achter, ruimt alles netjes op. Komt op tijd en zijn afspraken na. De klus is voor een goede prijs uitgevoerd en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Zou deze spuiter zeker aanraden aan vrienden en kennissen.
  • Review door Adinda, Almere
    Beoordeeld op 8 nov 2010

Spackspuiten wanden

Op korte termijn de muren van mijn nieuwbouw appartement door dhr. Tucconi laten spackspuiten. In het begin bleek er sprake te zijn van miscommunicatie, maar het werk is keurig afgeleverd. Prijs/ kwaliteit is prima, nog korting gekregen omdat een bewoner uit het complex ook het spuitwerk door deze vakman laat uitvoeren. Echter jammer dat het spuitwerk niet meer in alle kleuren is te verkrijgen en heb er daarom zelf voor gekozen om alles wit te houden.
  • Review door g. keijzer, Heiloo
    Beoordeeld op 1 nov 2010

heer

De heer Tucconi schreef in op het spuiten van de hal, trapopgang en overloop. omdat de trap nog geplaatst moet worden en hij adviseerde dat eerst te doen ivm beschadigingen en spuitwerk goed te kunnen aansluiten op de trap is dat dus uitgesteld. Wel is inmiddels de keuken, bijkeuken en slaapkamer (alles in wit) en de woonkamer (in RAL 9010)gespoten. Dit ziet er prima uit en de kleur woonkamer is gekozen op advies van de heer Tucconi (geeft meer warmte-uitstraling in de woonkamer). Zowel het vakwerk, als de prijs en nakomen afspraken is een dikke tien waard. Ik heb hem uitgezocht obv de referenties en dat heeft hij geheel waargemaakt.
  • Review door Martine, Broek op Langedijk
    Beoordeeld op 19 okt 2010

Spagtelputz in woonkamer

Prettige samenwerking. Door tijdgebrek waren we niet op tijd klaar met het voorwerk, we hebben een kachel mogen lenen om toch alles voor de volgende dag droog te krijgen. Het ziet er heel mooi uit, er is zelfs niks meer van de rode muur te zien. Alles werd netjes afgeplakt en opgeruimd. Ik wil boven ook nog gedaan hebben en zal dan ook zeker A.A. Tucconi inschakelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 12 okt 2010

Spackspuiten woning (wanden en plafonds)

Tonino en zijn maat Jack hebben prima werk geleverd. Veel verschillende kleuren maar dat was allemaal geen probleem.
  • Review door Frans, Alkmaar
    Beoordeeld op 12 okt 2010

gaarne met spoed

Had de Hr.Tucconi via via gehoord en eerst op de site gekeken van Werkspot en heb toen de Hr.Tucconi gebled voor een afspraak. Toen hij uiteindelijk kwam op de afgesproken dag en tijd ging hij gelijk aan de slag,wat een werker en een perfectionist,ik had zelf al wat afgeplakt maar nee hoor alles ging eraf en hij deed alles nog eventjes over,wantg ja er zal iets niet goed gaan door wwat ik had geplakt. Hij ging op zijn manier te werk en voor ik het wist was de gehele flat van mijn vriendin in twee dagen prachtig gedaan. Echt een toppertje,zal de Hr.Tucconi aan bevelen bij wie dan ook,zijn werk perfect zeker een 10 waard,en het resultaat,prachtig werk afgeleverd.
  • Review door M., Den Haag
    Beoordeeld op 7 okt 2010

Nieuwbouw app. Den Haag

Vandaag is dhr.Tucconi bij ons in Den Haag geweest om onze nieuwbouw woning te Spack spuiten, het resultaat is geweldig. Hij was om 07:30 aanwezig en was om 16:00 klaar (156 2m). Hij heeft eerst alles afgeplakt en ook de deuren verwijderd nadat hij klaar was heeft hij alles netjes opgeruimd, ook heeft hij mij nog wat tips gegeven over hoe ik het beste een muur kon schilderen. Ik zou dhr Tucconi aan al mijn familieleden en kennissen aanraden. Het is een echte serieuze vakman die weet waar die mee bezig is. Karima en Mohammed Grazie
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 6 okt 2010

Spackspuiten gehele woning excl. plafonds, badkamer en toilet

Goed werk afgeleverd. Alles netjes afgeplakt en mooi egaal spackspuiten. Groot oppervlak in 1 dag klaar! Oneffenheden uit muur verwijderd. Denkt mee als er zich een probleem voordoet.
  • Review door Howard, Kerkrade
    Beoordeeld op 4 okt 2010

Spuiten gehele woning

Zeer sympatieke man. Denkt met je mee. Vertrok vanochtend om 3.45 !! om stipt op de afgesproken tijd (7.00) aanwezig te zijn. Klaarde de klus in 1 dag ondanks zieke collega.