De firma Tucconi komt zijn afspraken goed na werkt snel en goed en schoon met een mooi resultaat, we zijn er zeer tevreden over.
Review door niels, Lelystad
niels, Lelystad
Beoordeeld op 1 apr 2011
Spacken van nieuwbouw woning
Bijzonder tevreden!
Tucconi heeft in 2 dagen mijn hele woning gespacked.
De prijs, kwaliteit en service is erg netjes.
Zeker een aanrader !!
Review door Olav, Almere
Olav, Almere
Beoordeeld op 30 mrt 2011
spackspuiten nieuwbouw woning Almere
Wij hebben een erg goede ervaring gehad met meneer Tucconi. Hij is vriendelijk, netjes op tijd en heeft onze muren prachtig afgewerkt ! Een aanrader !
Review door Hans, Zoetermeer
Hans, Zoetermeer
Beoordeeld op 28 mrt 2011
Spagtelputzen hal en trappehuis
Geweldig, is eerlijk en denkt goed met de klant mee. Houdt zich goed aan de afspraken.
Mijn gangetje is geweldig mooi geworden.
Review door Ron, Bovenkarspel
Ron, Bovenkarspel
Beoordeeld op 22 mrt 2011
Woonkamer / keuken plafond voorzien van een nieuwe (spuit) laag latex.
SUPER . . !!! Geweldig meedenkend en adviserend vakman. We hebben het gevoel gekregen een totaal nieuwe woonkamer te hebben. Perfect voorbewerkt en afgewerkt!
Alles prima afgeplakt, zo nodig ingepakt met plastic om alles te beschermen tijdens het werk.
Met geduld gewerkt en daar is het resultaat naar.
Uiteindelijk hebben wij niet alleen het plafond laten doen, maar ook de wanden waardoor er een prachtig geheel onstond.
Oneffenheden tussen plafond en wanden zijn daardoor verdwenen.
Tonino is een fijn, plezierig en vakkundig persoon, wij kunnen hem echt aanraden om het werk te laten uitvoeren. TOP !!!
Wij zijn 100% tevreden en hij verdient dan ook een dikke 10.
Review door Willem, Heerhugowaard
Willem, Heerhugowaard
Beoordeeld op 20 mrt 2011
keuken spagtelputzen
Tonino Tucconi heeft bij ons de keuken voorzien van spachtelputz, het is een ruimte met veel lastige hoeken, alleen het afplakken was al een klus op zich. Hij heeft dit heel netjes en zorgvuldig gedaan en het resultaat is prachtig, we zijn er heel blij mee. Het maken van afspraken verliep met hem heel soepel, in zijn werk is hij een vakman en bovendien een aardige kerel, dus ja ik zou zeggen een aanrader.
Review door Willem, Heerhugowaard
Willem, Heerhugowaard
Beoordeeld op 20 mrt 2011
slaapkamer stucen 20-25 m2
De Hr Tucconi heeft een knap stukje werk geleverd, De slaapkamer is weer helemaal mooi en strak gespoten en in zeer korte tijd gedaan. Tucconi is een aardige en vakkundige man die weet wat hij doet en zeer betaalbaar. De service was goed en na een week belde de Hr Tucconi nog op om te vragen of alles naar wens was, uitstekende service, mijn complimenten. Bij de volgende slaapkamer mag u zeker weer komen.
Willem
Review door Onno, Purmerend
Onno, Purmerend
Beoordeeld op 13 mrt 2011
Muren afwerken
Na mail en telefonisch contact kon Tonio zeer snel komen kijken waar het werk precies uit bestond. Toen goede en duidelijke afspraken gemaakt. Ondanks wat wijzigingen op de geplaatste opdracht kon hij al snel starten met de werkzaamheden (op zaterdag zelfs) De maandag daarna heeft hij het afgemaakt met een verbluffend resultaat. Zeer strak en precies volgens afspraak. Er zijn met Tonio goede afspraken te maken, hij werkt snel en zeer netjes. En..... hij heeft prachtig werk afgeleverd. Voor een snelle afhandeling en uitstekend werk is Tonio een echte aanrader ! ! !
Review door JH, Den Helder
JH, Den Helder
Beoordeeld op 13 feb 2011
glad maken van plafond + structuurverf
Zeer snelle service,
De klus viel in goed overleg uiteindelijk iets groter uit dan in eerste instantie de bedoeling was en er werd erg goed meegedacht over het aan te pakken werk.
Alles netjes afgeplakt en opgeruimd en binnen no time een super strak plafond, ik ben erg happy...
Review door Marcel, Groningen
Marcel, Groningen
Beoordeeld op 11 feb 2011
Spackspuiten nieuwbouw in groningen
We hebben dhr. Tucconi gevraagd ons nieuwbouwhuis geheel te spacken. Uitdaging hierin was de vide van 5 meter hoog. De totaal oppervlakte betrof 380 m2 over drie verdiepingen. Het was een plezierige samenwerking. Dhr. Tucconi is op tijd, denkt mee en levert consistente kwaliteit. De opdracht is in 4 dagen volledig naar wens uitgevoerd. We raden dhr. Tucconi dan ook zeker aan.