mooi werk heb je afgeleverd niks op aan te merken.
bedankt,
met vriendelijke groet,
aannemersbedrijf cees de jong
Review door Rico, Enkhuizen
Rico, Enkhuizen
Beoordeeld op 22 sep 2011
Plafond kamer, keuken en hal.
Ons plafond zag er niet uit, de woningbouw wilde hier niets mee doen dus meneer Tucconi heeft het klusje geklaard en ook nog op perfecte wijze. Een vakman die zijn werk goed verstaat. Wij zijn dik tevreden met ons nieuwe plafond. Dank je wel ;o)
Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
Werkspot-gebruiker uit Leiden
Beoordeeld op 14 sep 2011
Spackspuiten
Een man van z'n woord, staat op de afgesproken tijd voor de deur en levert goed werk af.
Kortom een aanrader.
Review door Werkspot-gebruiker uit Broek op Langedijk
Werkspot-gebruiker uit Broek op Langedijk
Beoordeeld op 12 sep 2011
korrelpleister aanbrengen hal en 3-tal slaapkamers
Goede ervaring met dit bedrijf, eerlijk advies, goed werk afgeleverd. Niet de goedkoopste, komt wel degelijk over.
Review door Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Werkspot-gebruiker uit Amsterdam
Beoordeeld op 12 sep 2011
Spuiten van muren in nieuwbouw appartement
Opdracht naar tevredenheid uitgevoerd. Zeker een aanrader!
(Bewerkt op 19 jan 2025)
Review door Khalid, Arnhem
Khalid, Arnhem
Beoordeeld op 15 aug 2011
Alleen wanden spack spuiten-wit fijnste korrel
Wat later maar toch kan ik niet dit zo maar laten liggen. De heer Tucconi heeft bij ons in Arnhem ruim 230m2 spuitwerkzaamheden in onze nieeuwbouwwoning uitgevoerd. We zijn hier enorm teverden over. Ik vond hem na twee dagen werk als een echte serieuze en decente persoon, stond op tijd ( al 6:30 in de ochtend ) voor de deur terwijl hij kwam uit het Noorden. Veder heeft hij een heel mooi werk achter gelaten. Hij is echt vakman. Het belangrijkste deel van alles was de perfecte afstemmen van hele klus. Mocht iemand wel toch zijn werk zien kan mij rustig mailen en kan bij ons een kijkje nemen. Zien is geloven.
Geen aanbetalingen maar keurig na het uitvoeren van werkzaamheden. Dat vond ik ook heel netjes.
Review door W., Almere
W., Almere
Beoordeeld op 5 aug 2011
Spackspuiten zolder
Wij zijn zeer tevreden met het werk wat dhr Tucconi heeft geleverd. Hij heeft alles mooi afgewerkt en alles ook weer netjes opgeruimd. Ook was hij keurig op tijd en heeft de klus geheel conform de afspraken gedaan. Wij vonden de heer Tucconi erg sympatiek en een betrouwbaar vakman. Als we weer een klus voor hem hebben, zullen we hem zeker bellen.
Review door leo, Alkmaar
leo, Alkmaar
Beoordeeld op 9 jul 2011
uitvlakken gipswanden
Door zijn vakmanschap heeft dhr.Tucconi van hele slechte gipsen wanden weer
een superstrak geheel gemaakt.
Goede adviezen gekregen en hij is tevens een fijne en gezellige vent.
Met andere woorden een aanrader voor een ieder
Review door Jannie, Den Haag
Jannie, Den Haag
Beoordeeld op 29 jun 2011
Post&deBrouwer
Een 10 met een griffel! Vriendelijk, relaxed, zelfverzekerd en in 2 dagen het hele appartement (183 m2) vakkundig spackgespoten voor een zeer redelijke prijs. Afspraak was afspraak en op tijd was op tijd. Werkte netjes. Tonino bedankt! Je bent een professionele vakman uit duizenden en ik kan je bij iedereen aanraden!
Review door DC Muijs, Hoogvliet Rotterdam
DC Muijs, Hoogvliet Rotterdam
Beoordeeld op 28 jun 2011
Spackspuiten van woonkamer en hal
Dit is de tweede ervaring met Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi. Wederom een prettige ervaring. De heer Tucconi denkt mee en heeft bij mij eerst mijn plafond gerepareerd voordat die ging spackspuiten omdat die anders zelf niet tevreden zou zijn.
A.A.Tucconi levert kwaliteit en is zeer prettig in de omgang.
Ik raad een ieder aan om A.A.Tucconi in te huren voor hun Stuk en spuitwerk.
Mvg, Dennis Muijs