Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Dominique, Bunschoten-Spakenburg
    Beoordeeld op 11 jan 2017

Stucen of spacspuiten van wanden ca. 230m2

Nadat Tonino had gereageerd op een aanvraag van ons ontstond er direct goed contact. Bij vragen kregen we snel contact. Bij het opmaken van de offerte gaf hij aan dat de prijs wellicht wat hoger zou kunnen uitvallen aangezien de bouwtekeningen niet alle informatie had die hij nodig had voor de berekening van de prijs. Toen hij een rondje maakte door het huis was hij eerlijk en zei dat het wat duurder zou worden. Hij heeft zelf alles nagemeten, opgeschreven en hier keurig over overlegt. Hij heeft op papier alle maten laten zien. Opnieuw weer hele goede communicatie van zijn kant. Over het spuitwerk kan ik niet anders dan lovend zijn. Tonino heeft echt vakwerk geleverd samen met zijn zoon. Dit komt mede doordat hij alles echt keurig heeft afgeplakt. Gedurende het werk appte Tonino foto's, zeer fijn. Naast dit alles gaf hij tips en stond hij ervoor open om vragen te beantwoorden. In huis had hij nog een zakje achtergelaten met materiaal. Mocht er iets beschadigen dan kunnen wij dit bijwerken. Al met al een hele goede ervaring. Ik zou Tonino echt bij iedereen aanbevelen!
  • Review door Michel, Lelystad
    Beoordeeld op 17 dec 2016

Spack spuitwerk 235M²

De heer Tonino Tucoconi heeft bij ons de hele woning, spackspuit werkzaamheden uitgevoerd. Zeer vriendelijk heer, werkt heel netjes en levert strakke muren af. Wij zijn zeer tevreden hoe de heer Tonino communiceert en zijn werkzaamheden oplevert. Nogmaals bedankt! Wij genieten er volop van.
  • Review door Marcel, Alkmaar
    Beoordeeld op 28 nov 2016

Spackspuitwerk ongeveer 230m2

Alles is prima afgewerkt en erg blij met het resultaat
  • Review door Lucas, Utrecht
    Beoordeeld op 28 sep 2016

Spackspuiten- muren nieuwbouw appartement

Tonino heeft mijn appartement in Utrecht onderhanden genomen door alles te spackspuiten. De muren zien er zeer netjes uit en daarom zal ik Tonino ook bij iedereen aanraden.
  • Review door Wenda, Sassenheim
    Beoordeeld op 22 aug 2016

Spackspuiten nieuwbouw gehele woning

Wat een fijne stukadoor is Tonino (en zoon). Naast het feit dat hij prettig is in de omgang (ook niet onbelangrijk), heeft hij heel goed werk afgeleverd met gedeeltelijk spackspuiten en gedeeltelijk spachtelputz door de woning. Beiden heel netjes gedaan. Bovendien heeft hij heel netjes gewerkt en overal goed langs de randen gewerkt zonder de zaken eromheen te raken. Tonino en zijn zoon kunnen we absoluut aanraden en we zullen hem bij een eventuele volgende klus zeker weer benaderen.
  • Review door caroline, Geldermalsen
    Beoordeeld op 14 aug 2016

spackspuiten nieuwbouwwoning van de begaande grond tot aan de nok

Topwerk afgeleverd bij ons voor een zeer goede prijs,zou hem bij iedereen aanraden !
  • Review door Hans, Lippenhuizen
    Beoordeeld op 28 jun 2016

Spachtelputz of spackspuiten nieuwbouw woning

Wij hadden al in een vroeg stadium contact en moesten nog maanden wachten voordat Tonino aan het werk kon bij ons. De dag na oplevering woning stond Tonino paraat met zijn zoon en zijn aan de slag gegaan. Het geleverde werk ziet er netjes en strak uit. De woning is ook netjes achtergelaten. Wij hebben gekozen voor een verdieping spachtelputz en een verdieping spackwerk. Met Tonino kun je ook een gezellig praatje maken wat mij een fijn gevoel gaf. Al met al een vakman.
  • Review door Onno, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 8 jun 2016

Stucwerk en spacspuitwerk

Tonino en zoon zijn prima vakmensen. Komen afspraken na werken net en secuur en prettig in de omgang. Ik had nogal wat extra werk en daar werd flexibel mee omgaan vwb planning en prijs werd direct gegeven. Zeer tevreden over eindresultaat en kan dit bedrijf zondermeer aanbevelen.
  • Review door Frank, Wervershoof
    Beoordeeld op 7 jun 2016

Circa 75 m2 plafond latex spuiten

Onze ervaringen met dit bedrijf zijn top! Alles is in goed overleg gegaan, aan al onze wensen/ verzoeken kon worden voldaan. Maar het belangrijkste, de afwerking en de prijs. Wij zijn ontzettend tevreden met het super strakke resultaat. Zeker een aanrader dus!
  • Review door Angie, Amstelveen
    Beoordeeld op 26 mei 2016

Spackspuiten +/- 180 vierkante meter

Ik ben erg tevreden met het resultaat. Tonino gebruikt hele fijne stuuck, erg mooi. Tonino had bij deze klus eerst wat pech (auto kapot, ziekte), maar heeft daarna extra snel doorgewerkt om niet te veel uit te lopen. Hij neemt soms zijn zoons mee, dit zijn keurige jongens die goed meewerken. Qua kleur zou ik adviseren om voor wit te gaan, mijn groene muur is niet egaal geworden. Tonino heeft dit opgelost door hem mooi te verven in de juiste kleur.