Dominique, Bunschoten-Spakenburg
Stucen of spacspuiten van wanden ca. 230m2
Nadat Tonino had gereageerd op een aanvraag van ons ontstond er direct goed contact. Bij vragen kregen we snel contact. Bij het opmaken van de offerte gaf hij aan dat de prijs wellicht wat hoger zou kunnen uitvallen aangezien de bouwtekeningen niet alle informatie had die hij nodig had voor de berekening van de prijs. Toen hij een rondje maakte door het huis was hij eerlijk en zei dat het wat duurder zou worden. Hij heeft zelf alles nagemeten, opgeschreven en hier keurig over overlegt. Hij heeft op papier alle maten laten zien.
Opnieuw weer hele goede communicatie van zijn kant. Over het spuitwerk kan ik niet anders dan lovend zijn. Tonino heeft echt vakwerk geleverd samen met zijn zoon. Dit komt mede doordat hij alles echt keurig heeft afgeplakt. Gedurende het werk appte Tonino foto's, zeer fijn. Naast dit alles gaf hij tips en stond hij ervoor open om vragen te beantwoorden. In huis had hij nog een zakje achtergelaten met materiaal. Mocht er iets beschadigen dan kunnen wij dit bijwerken. Al met al een hele goede ervaring. Ik zou Tonino echt bij iedereen aanbevelen!