Stucadoorsbedrijf van Lijssel

Stucadoorsbedrijf van Lijssel beoordelingen (199)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Goirle
    Beoordeeld op 16 mei 2023
    Stucen: 40 m² wanden; 25 m² plafonds; Woonkamer
    Snel reactie, goede prijs, vriendelijke mensen. Complete woonkamer 65m2, snel en goed uitgevoerd. Aanrader.
  • Review door Zhi, Uden
    Beoordeeld op 30 mrt 2023
    Stucen: 200 m² wanden; Hele woning
    Jos en Mike zijn zeer vriendelijke en vakkundige stucadoors die hun vak verstaan. Ze hebben mijn nieuwbouw woning geheel voorzien van spachtelputz en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Ze hebben alles netjes afgeplakt en opgeruimd. Alle afspraken zijn ze nagekomen en wij kunnen hun dan ook aanbevelen. Nogmaals dank voor het afleveren van zeer goed werk mannen en ga zo door. Mocht ik ooit nog een klus hebben dan zal ik jullie zeker weer opbellen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 27 nov 2022
    Stucen: 26 m² wanden; 9 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    Opdracht was stucen van 1 kamer. Jos is vooraf komen kijken om een prijs af te geven. Goed contact gehad over de datum. Op geplande datum stip op tijd stonden ze voor de deur. Alles is netjes afgeplakt en de klus was snel geklaard. Daarna is alles weer opgeruimd. Kortom prima stucadoor!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vught
    Beoordeeld op 26 aug 2022
    Stucen: 40 m² wanden; Slaapkamer(s)
    They came to my house 2 times for plastering my bedrooms, entrance and staircase. I was very happy with the quality and speed of the work and also his frinedly attitude. I highly recommend them.
  • Review door Cynthia, Geldrop
    Beoordeeld op 5 aug 2022
    Stucen: 20 m² wanden; 12 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    Alles volgens afspraak, vlot geregeld. Het was 1 slaapkamer waar dus wel vaklui voor zijn te vinden, erg fijn en het resultaat is mooi!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 5 aug 2022
    Stucen: 17 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Eerste keer dat we Werkspot hebben gebruikt en erg tevreden. Fijne communicatie via de app met Jos en heeft goed werk afgeleverd. Zeker aan te bevelen!
  • Review door Stefan, Den Dungen
    Beoordeeld op 2 aug 2022
    Stucen: 90 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Stucadoorsbedrijf Van Lijssel zijn altijd hun afspraken nagekomen en hebben prachtig werk afgeleverd tegen een concurrerende prijs. Het betreft de muren van 3 slaapkamers vsn in totaal circa 90 m2. Verder werken ze heel netjes door alles goed af te plakken en dekken waar ze lopen. Zelfs buiten om naar en van de pomp te lopen. Kortom: vakwerk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterhout
    Beoordeeld op 20 mei 2022
    Stucen: 18 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Fijn, dat er nog mensen zijn die ook voor een kleine klus willen komen. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Ze komen hun afspraken na, werken goed en netjes en konden snel komen. Ik was heel blij met hen en zal ze zeker aanbevelen.
  • Review door Michel, Boxmeer
    Beoordeeld op 28 mrt 2022
    Stucen: 21 m² wanden; 21 m² plafonds; Garage/Achterbouw
    Wij zijn blij met onze keuze voor van Lijssel. Vader Jos en zoon Mike zijn 2 prima kerels, fijn in de omgang en blijven lekker hunzelf, communiceren goed, werken erg netjes (alles mooi afgeplakt en schoongemaakt) en zorgen voor prachtig gladgestreken muren en plafonds. Zelfs waar de installatie voor de vloerverwarming zit daar hebben ze alles zo dicht mogelijk dicht gestuct. Ze sturen zelfs in het weekend nog een tip door welke tex we moeten gebruiken! Ze denken dus ook goed met je mee, prima service! Als ik weer ooit een klusje heb of iemand anders die ik ken zoekt een bedrijf dan weet ik jullie te vinden! Thanks guys!